Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyuri104
csendes tag
válasz
Ati1979
üzenetére
Igen én is néztem, hogy magában is szépen szól és a 3-as összeállítása elég komoly hangminőséget és teljesítményt hoz össze.
Ha a 3-at összevásárolom (vagy csak egy sub-ot hozzá) már nem annyira előnye az ultrahordozhatóság és ezért mondjuk összehasonlítva más termékekkel ( pl. jbl xtreme/sony xb41/denon dsb250 árkategória) megérné-e az az ártöbblet rá. -
gyuri104
csendes tag
Sziasztok !
Érdeklődnék afelől, hogy van-e valakinek tapasztalata Minirig/Minirig Minivel kapcsolatosan és megéri-e befektetni rájuk egyesével ( a Subbal kiegészítve), vagy pedig megéri-e egy darabra a 40-50 ezer forintos árkategória?
Továbbá LAMAX hangszórókat találtam árukeresőn jó véleményekkel, és ezekről is szeretnék érdeklődni mennyire szólnak jól a darabjaik a saját árkategóriájukban ?
A válaszokat előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Fedezd fel az EcoTextil-Méteráru kínálatát
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Playseat Evolution Pro - Red Bull Racing ESPORTS kiadás - akár karácsonyra!
- ADATA AX5U6000C3016G-DTLABRWH 32GB KIT 6000MHz
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 1
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi