- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo128
senior tag
válasz
Ricardo128 #3720 üzenetére
Na végül nem rendeltem meg, amit kinéztem. Mire megérkezne, körülbelül egy hónap, ha garanciáztatni kell, akkor meg benéztem, kidobott pénz. Inkább körbenéztem és mit találtam. Designban ugyanott van, hangminőségben elvileg hasonló, de kit érdekel? Egyébként ezen az oldalon most ezen a hévégén nagy leárazások vannak, szóval ajánlom mindenki figyelmébe.
-
Ricardo128
senior tag
Üdv mindenkinek!
Bluetooth hangszóró vásárlása előtt állok. Olvasgattam a fórum ezen témáját, az előző hozzászólásokat, hogy mik a felkapottabb, ár/érték arányban jobb hangszórók, viszont nekem is van egy kiszemeltem: Archeer A320. Gyorskeresés után nem sok infót találtam, viszont a neten annál többet, mind youtube, mind random fórumokon. Nem nagy a büdzsé (20-25ezer), nem is akarok rászánni többet, főleg, hogy igazából csak edzéshez, illetve néha zenehallgatásra kell, ha nem vagyok otthon. Van-e valakinek valamilyen tapasztalata vele, megéri a pénzét? Kollega JBL GO-ja számomra kevésnek bizonyult, valami ütőset szeretnék, nagy hangerővel. EU raktáron nem találtam, az áfa pedig nem dob az árán sokat.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged