- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo128
senior tag
válasz
Ricardo128 #3720 üzenetére
Na végül nem rendeltem meg, amit kinéztem. Mire megérkezne, körülbelül egy hónap, ha garanciáztatni kell, akkor meg benéztem, kidobott pénz. Inkább körbenéztem és mit találtam. Designban ugyanott van, hangminőségben elvileg hasonló, de kit érdekel? Egyébként ezen az oldalon most ezen a hévégén nagy leárazások vannak, szóval ajánlom mindenki figyelmébe.
-
Ricardo128
senior tag
Üdv mindenkinek!
Bluetooth hangszóró vásárlása előtt állok. Olvasgattam a fórum ezen témáját, az előző hozzászólásokat, hogy mik a felkapottabb, ár/érték arányban jobb hangszórók, viszont nekem is van egy kiszemeltem: Archeer A320. Gyorskeresés után nem sok infót találtam, viszont a neten annál többet, mind youtube, mind random fórumokon. Nem nagy a büdzsé (20-25ezer), nem is akarok rászánni többet, főleg, hogy igazából csak edzéshez, illetve néha zenehallgatásra kell, ha nem vagyok otthon. Van-e valakinek valamilyen tapasztalata vele, megéri a pénzét? Kollega JBL GO-ja számomra kevésnek bizonyult, valami ütőset szeretnék, nagy hangerővel. EU raktáron nem találtam, az áfa pedig nem dob az árán sokat.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest