Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Fred
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
wolfman #9678 üzenetére
Hát biztos jó hangszóró, de igy hogy méretben és súlyban is sokkal nehezebb többet is várna az ember. Főleg hogy a 3 kg súly mellé semmi fajta akasztó sem tárul, igy azért nem is könnyü vinni.
Még mikor a XB40-41 volt azok 1,5 kg súlyban teljesen hordozható volt.
Minden esetre a hangjára én is kiváncsi vagyok, de nem hiszem hogy váltanom kéne a Dockint bármire egy jó darabig. Hallottam sok hangszórót, ebből a méretből egyik se tud többet.
-
sunone
aktív tag
válasz
wolfman #9678 üzenetére
Tűpontos leírás, a Sony XB43 nálam is listás volt az alkalmazott LDAC bluetooth kodek miatt. Családban egy XB32-est hallgattam, azt a xiaomi telefonommal tudtam 900kbps-es bitrátával hajtani, de hiába volt csúcs az átvitel, a hangszóró DSP-je szanaszét színezte a hangot.
Loptam volna a teszt zenei listádat,
de sajnos Tidalon nem találtam belőlük master minőséget.
Valakinek van bekészítve hasonló zenei teszt listája? Szívesen nyúlnám mástól is
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest