- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Engem most pont az hozott ide, hogy ez a BlitzWolf BW-AS3 milyen lehet. Pont BT hangfal vásárlás előtt állok, de én a Dockin Dfine+ 2-t szeretném, csakhát 120eFt sztereo szettben, szóval várok egy jó kis Black Friday időszakra.
Nade ráakadtam ma reggel erre a BW-AS3-ra, aztán csak szuperlatívuszokban beszélnek róla mindenhol. De mivel én nem tartom magam egy hülye embernek, rögtön feltűnt, hogy tesztekből is csak olyat találni, ahol rögtön meg is tudod venni helyben a terméket, szóval semmi negatívat nem fogsz róla hallani vagy a tetőtéri szoba-hangmérnök, laikus, botfülű szelfinfluenszerek videóit találni, ahol az a hangteszt, hogy a 20eFt-os mobiljával felveszi a különböző hangszórók hangjait, hogy abból majd kihallani bármiféle értékelhető prezentációs hangot (mintha készítenél egy fotót, azt kinyomtatod, majd megint lefotózod és megint kinyomtatod és elvárod, hogy ugyan olyan szép legyen mint az a táj amit elsőre lefotóztál élőben). Meg ugye az ominózus poharat mellérakom és nézzük, hogy az ugrál, csakhogy itt is az erő mellett a mély tisztasága már nem fog átjönni.
Szóval most hogy ide feljöttem, olvastam pár kommentet tisztázódott, hogy valszeg nem olyan jó cucc mint beállítják, csak az ára ami megtetszett, meg hogy sztereóba lehet kettőt kötni. De maradok a Dockin-nál és várok egy jó kis akcióra.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mazda topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen széket vegyek?
- Könyvajánló
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest