- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mateus
senior tag
válasz
Petyuska111 #7003 üzenetére
Egy hifi komolyabban fog szólni mindig is, de ugye zárójelben ott van, hogy milyen komponensű hifiről beszélünk. Maga a BT audio adapter áttolja a hangot rendesen a hifire, tehát utána már inkább azon múlik. Ott meg ugye még nagyobb a választék / kombinációs lehetőség mint a BT hangszóróknál.
De én azt mondom, ha nem fontos a hordozhatóság, akkor jobban jársz egy hifivel + bluetooth adapterrel.
-
Wendelke
aktív tag
válasz
Petyuska111 #7003 üzenetére
Hali!
Én egy ilyent használok.
Nem pont arra, amire te szeretnéd, de használtam hifire is rádugva. Hallgatható, a kicsi BT hangszórókat nyilván meg is veri minőségben, de a cd minőséget értelemszerűen nem éri el. Viszont valóban költségtakarékos megoldás, persze Kínából
vásárolva.
Én BT fejhallgatóhoz használom éjszaka, tévé nézéshez, mert adóként és vevőként is működik. Ezen kívül van hozzá olyan adapter is, hogy a 3.5 jack bemenetes autórádiókra rá tudod tolni, így lesz egy BT képes autórádiód is.
A nagyobb tesója elvileg jobb hangminőséget tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest