- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mateus
senior tag
válasz
Petyuska111 #7003 üzenetére
Egy hifi komolyabban fog szólni mindig is, de ugye zárójelben ott van, hogy milyen komponensű hifiről beszélünk. Maga a BT audio adapter áttolja a hangot rendesen a hifire, tehát utána már inkább azon múlik. Ott meg ugye még nagyobb a választék / kombinációs lehetőség mint a BT hangszóróknál.
De én azt mondom, ha nem fontos a hordozhatóság, akkor jobban jársz egy hifivel + bluetooth adapterrel.
-
Wendelke
aktív tag
válasz
Petyuska111 #7003 üzenetére
Hali!
Én egy ilyent használok.
Nem pont arra, amire te szeretnéd, de használtam hifire is rádugva. Hallgatható, a kicsi BT hangszórókat nyilván meg is veri minőségben, de a cd minőséget értelemszerűen nem éri el. Viszont valóban költségtakarékos megoldás, persze Kínából
vásárolva.
Én BT fejhallgatóhoz használom éjszaka, tévé nézéshez, mert adóként és vevőként is működik. Ezen kívül van hozzá olyan adapter is, hogy a 3.5 jack bemenetes autórádiókra rá tudod tolni, így lesz egy BT képes autórádiód is.
A nagyobb tesója elvileg jobb hangminőséget tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Autós topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Augusztusi hardverszuflé
- Windows 11
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest