- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gtx560unlock #19073 üzenetére
" ... szerettem volna nem amazonrol rendelni ... " – de akkor miért nem írtál az Earfün-nek?
Ha az osztrák címre lehet rendelni, akkor szerinted tényleg készletprobléma lenne? Én nem hiszem ...#19072 carl18
"Akkor jön Uboom X esetén Firmware frissítés." – ezt írta. Úgy látom most, ill. nemrég kezdett neki, szóval nem a jövő hétre várható.
"OLUV ezért kap még valamit?" – persze, mert ezt szerintem pénzért fogja adni.
"Múltkor még azt írta alig látott a Uboom X modelbol pénzt... " – az asszonyka szerintem most picit felpörgette az eladásokat, szóval talán csak folyt / folyik be valami.
Illetve erre írtam, hogy "kattant", mert még ilyen körülmények között is reszelgeti a portékát saját, és a felhasználói visszajelzések okán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest