Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz
Mauzes
üzenetére
A 43-as már épp határeset hordozhatóságban, inkább a kábelek miatt.
A laptop is akkuról megy, az egér, bill elemről, akkor már a hangfalat sem kábelezném. Eddig egy srs-x11 szólt, de a filmek beszédhangjait sokszor nem hallom rendesen, mondjuk ez a mostani filmek jellemzője, hogy az effekteket maxon adják, aztán meg suttognak az emberek...
Ja meg a jack bemenet. Az kell. Sajnos az olcsóbbakba nem raknak már. A JBL-ben az extreme tartotta már csak meg, az meg a 90 ezres árával, na annyit nem vagyok hajlandó kifizetni. Az 50 is határeset.
Amúgy minden tanácsot szívesen olvasok, látom itt a Motion+ pörög nagyon. Én még sosem rendeltem lengyel raktárból, meg kínai oldalról stb. szóval ezért nem is foglalkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Call of Duty: Black Ops 7
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Vezetékes FEJhallgatók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Arc Raiders
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest