Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #15025 üzenetére
Azért nem kell aggodni annyira, ha Javítható egy akku cserével ki lehetne tolni az élet tartalmát.
Attól függ mi megy benne tönkre.
Nekem is még jól működik, cserélni nem is akarom mert nincs mire.Amúgy a D Fine-t a Dockin az már frissitette 5.0 Bluetooth(SBC) Codec sajnos APTX és társai kimaradtak. szabványal.
Már tölteni lehet USB Type-C-ről csak olyan töltö fej kell ami elég feszültséget tud leadni. (12-15 volt környéke)Nekem a HK volna még talán opció de azoknak az akkuja túl kicsi.
Az a 1X18650-es cella nem sok mindenre elég, így sajnos nálam ez kritérium.Bár én ráérek cserélni, majd mikor kijön valami kihagyhatatlan Deal ráérek akkor vásárolni.
Én mondjuk olyan sokat már nem is hallgatok zenét, ha meg kell és nincs áram a Dockin kellően el tud látni hangerővel.
A Motion Boom Pluson elgondolkodtam volna, de a HK Go Play ellen mély basszusba elég szépen elvérzett. Ez miatt számomra nem tűnt kihagyhatatlan dealnak. Ebből a méretből illene már kicsit erősebbnek lennie. Főleg Ennyi év távlatából, a Go+Play 2015 fele jelent meg.
8 év eltelt és egyik kínai gyártó se tudott a közelébe jutni, az elég elszomorító.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Beköszöntött az űrinternet kora
- iOS alkalmazások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Hibátlan , csak kibontott Fiio BTR17
- SAMSUNG GALAXY WATCH ACTIVE 4 40MM, SZÉP ÁLLAPOTBAN, ÜZLETBŐL
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest