Hirdetés
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Oi!
Rohadtul unatkozom. Reggel 6 ora van, egyedul ulok a sotetben, szivom a cigit, /iszom a Sprite-ot
/ es varok...
Milyen szarul hangzik a fenti ket sor es en megis regota eloszor boldog vagyok
Vettem kozben egy Mac-et, szenvedek vele sokat, nagyon szokatlan, de mar most beleszerettem.
Holnap megyek, veszek meg egy asztalt es vegre totalisan kette valasztom a PC-t es a MAC-et egy asztalrol, mert ez igy nagyon zsufolt. Kozben szereztem egy oreg CRT moncsit a PC-hez, de asszem nemfogom tudni megszokni, ugyhogy rendelek meg egy 19''-es TFT-t.
A heten sikerult osszvesznem nehany hulye picsaval a munkahelyen. Kezd mar kurvara elegem lenni, mar nagyon mennek innen.
Es meg ezek ellenere is boldog vagyok, regota eloszor.
Ma sem fogok aludni mar erzem. Reggel 6. Mi a fasznak? Majd kibirom mar estig. Visszakellene allnom a normalis idorendre, dehat nem megy.
Nah lelovom magam mara asszem. Lassan vilagosodik, irany bolt, cigi, Sprite, asztal, aztan majd kiderul
Bye,
Aktív témák
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/ es varok...