Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• P3Dr0

senior tag

válasz butch3r #12182 üzenetére

Azert erdekes az a coin amit linkeltem mert 1 az 1 ben a legutolso BTC kod masolata viszont nem SHA256 algoval hanem egy un. timetravel algoval ami tok ismeretlen (legalabbis szamomra) ellenben az egesz rendszer irdatlan gyors. Ha felteszed egyszer a walletet a klon miatt a BTC core wallet fog visszakoszonni (en rozsaszin BTC-nek hivom :DDD ) ellenben mikor elkezd szinkronizalni szakadni fogsz a nevetestol. Iszonyat hogy milyen gyorsan szinkronizal ahogy talal egy NODE-ot. Es ez az egesz azert erdekes dolog a gyorsasagon kivul mert az osszes alt-coin regebbi vagy joval regebbi BTC (LTC) kodra epulnek. :)
    Pont a FB on volt egy pali aki elkezdte taglalni cryptotrader csoportban,hogy miert mindenki a BTC-t isteniti. Jott mindenfajta magyarazat de az igazsag az,hogy az ETH es a MONERO-n kivul az osszes altcoin valamifajta forkja a Nakamoto fele kodnak. Ebbe beleertve a DASH-t is. Igy aztan lehet algot cserelni meg csinositgatni a kodot az eredeti megis csak a BTC marad mig nem jon egy masik Nakamoto es nem ir 0 rol egy vadi uj kodot.
    Visszaterve erre a bitcore coin-ra szerintem pont emiatt erdekes,hogy programilag a legutolso BTC verzio kicsit tuningolva es szerintem eletkepesebb a sebessege miatt mint a BTC :)
    Oszinten szolva a BTC-re raferne egy algo csere ami kicsit modernebb, kevesebb helyet eszik, gyorsabb es asic resistance :) Felo,hogy ez a BTCGOLD inkabb a kinai gyartoknak megegy trukkje megint,hogy a GPU banyaszatot is tonkretegyek az "ASIC jellegu" GPU chip minereikkel. Kell egy jo coin, egy reklam es mar lehet is kinaban gyartani tonna szamra a 6 meg 12 GPU-chippes minereket..... :U

Új hozzászólás Aktív témák