Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Aktív témák
-
elecTro99
csendes tag
Kabd be!! :D:D:D Remélem ezt helyesen írtam! :D:D:D
-
elecTro99
csendes tag
Nos, MUSZÁLY!! Különben nem tanulom meg soha! :D
-
elecTro99
csendes tag
igyvan :)) azér volt aki segitett is :) igy utolag is
-
elecTro99
csendes tag
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD megoldottam a problémát nemirtam hozzá a kiterjesztést a fájlhoz azér nemtalálta meg .. köszi a segitséget srácok
-
elecTro99
csendes tag
debaze annyira hülye énse vagyok a gépekhez nemmondom csináltam bios frissitést már award biossal de ezt a szart mégnemláttam
-
elecTro99
csendes tag
Chipset type - SIS SIS/SB
Flash part - Winbond 49F002U_V3
Error 2 - File does not exist
ezt irja ki és átvált pirosra a betüszin :) -
elecTro99
csendes tag
Sziasztok!
Lenne 1 problemem. van egy AMD ECS K7S5A PRO alaplapom eddig egy 1900+-os amd athlon xp ment benne 133/133-as fsb-n. Most szeretnék beletenni egy 2600+-os athlont és 133/133-on 2000+-on megy 166/133-on nemkapcsol be a monitorom .. Valószinünek tartom bios frissittés kellene viszont nem óhajtja megcsinálni olvasgattam és töltöttem le ecs honlaprol drivert cheepbiost..stb elinditom az inditolemezzel beirom a 2 fájlnak a nevét ahogy mutatjak elkezdi és vmi error2-t ir ki hogy nemtalál valami file-t nemtudjátok esetleg mi hiányzik ?! Fontos lenne a segitség minnél hamarabb előre is köszi!
Aktív témák
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- INTEL 1700-as alaplapok
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Micron és Samsung 32GB ram 1 x 32GB vagy 2 x 16GB 2666/3200Mhz - több db elérhető
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II - GARANCIA 2028.03.13 + ajándék Thermallight Correct frame
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest