- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Kalappal nektek, innen egész gyászul néz ki a dolog.
Ha csak azt nézem, hogy a 3. oldalra értek ide azok, akik nem videót néznek, hanem olvasnának, az sokat elmond.
20 éve fiatalok voltunk, értelemszerűen tudtátok mi kell a fiatalakonak és brahiból össze lett rakva. Az egyetemista, aki nem tudta/akarta megvenni az újságot, olcsón, gyorsan és egy menő platformon(internet) olvasta az értékes infót (melyik 9500 ből lehet 9700 hegeszteni).
Azóta jöttek ezek a népek, akiknek (csak) laptopjuk van, vagy akár nyomi tablet, youtubet néznek és az IP68-as telóban is kevesen állnak neki akkut cserélni.
Ha valami kell, perkálsz, egyre inkább havonta, kevés már a pro tipp.
Közben már nekünk sem jön a szoctám, úgyhogy nekem se szabad az egész napom ha este szeretnék parizert, úgyhogy 5 évente megnézem mi a legjobb vga, nyomok egy 3dmarkot, hogy megnyugodjon a nosztalgiám és élem tovább az életem, nem bújom az összes cikket, hogy épp mit nem veszek.
Ti közben már nem csak hátbaveregetést szeretnétek egy cikkért (ugye a parizer). Nehéz.
Egy "generációval" előbb voltak szaklapok, amiket megvett az, aki szakmahű maradt. Kicsit, mint itt egy VIP. Ez szerintem keveseknek megy és nagyon meg kell találni egymás igényét (fogyasztó szolgáltató), rétegigény.
Benne vagyok pár másik témában ami "megy". Ott is kaláka van, valaki ad helyet a szerverén a fórumnak, valaki csitít online miután lerakta a gyereket is, más meg hozza a felbecsülhetetlen infót pár like-ért. Persze tiszta ösztrogén lyuk az egész sértődés, hiszti, kilépések. Legalább ez nem változik a korral.
GG&HF!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest