Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
Aktív témák
-
public73
senior tag
válasz
juliabrilke #11498 üzenetére
lehet lesz eladó E6300-as prockóm....
ha érdekel! -
public73
senior tag
vegyetek gyári coolert!
[link]
na mi lesz már.......
ÉBRESZTŐ!!!!! -
public73
senior tag
jó reggelt!
vidcskarcsit keresek.....
[link]
adjatok hamar..... -
juliabrilke
veterán
Joccakát mindenkinek!
-
public73
senior tag
mára jóccaka!!!!
-
Undoroid
őstag
Elment mindenki a diszkóba' ?
Üdv: Undoroid
-
gefffry
aktív tag
Dávid, te ugye nem szedted így szét a ramokat???
-
Devid_81
félisten
válasz
fero02 #11478 üzenetére
21x0 sztem 10 és akár alatta...mintha lenne egy Public73 nak is
4xxx 10től
6xxx 13tól
5xxx sztem az most elég meredek de ez van sajna egekben a dollár szal 15-16kÉn talán egy 965-ös chipsettel+és vmi 6xxx -os szériával lepném meg magam
Mivel az intel szerint a 775 már kihalóban...965-ös meg már egészen jó chipset...de nagyon max a P35ös chipsetig menj...felette tényleg semmi értelme -
Devid_81
félisten
válasz
fero02 #11476 üzenetére
Legkisebbek:
65nm-> E2140(2x1.6Ghz)
45nm-> E5200(2x2.53)Asszem, de van 2magvas celeroncs is, ami nem annyira vészesen rossz.
Legjobban egy már "kiöregedő" E4xxx vagy E6xxx al jársz, vagy talán egy használt E5200.
Ezek alapfrekin is bőven kiszolgálnak majd, akár egy nagyobb méretű borda passzívan is elbírja ezeket.
De sztem lesznek itt még infókÉn is tutter kihagyok vmit...
-
fero02
nagyúr
C2D guruk!
Melyik a legkisebb c2d magos proci jelenleg a piacon? Ill. ár/érték arányban melyik a leg jobb?
Köcce előre is!
-
Devid_81
félisten
válasz
fero02 #11468 üzenetére
Gefffry, fero02
Pedig biztos mindenki ismeri, olyan az avatarja mint amit mostanában a Paliték raknak a dobozra grafika gyanánt
Jah Gefffry én nem szólok senkinek, hogy ott alszunk a lánynál páran, hiszen én is ott alszok és azé nekem is ban járna itthon
Elnézést amúgy az illetékestől, csak tényleg ez a Palit mostanában érdekes dolgokat rak a dobozra
Szal csak viccnek szántam -
public73
senior tag
esetleg procit valakinek????
[link] -
Devid_81
félisten
Látom szépen alakul a hányóparty...izéé hálóparty
Tessék csak tessék lehet még jönni, van itt egy csávó asszem székesfehérvári de mintha régebben csabai lett volna...sztem még Ő is eljönne..ha ismeritek
Gondolom most is itt tudna aludni annál a lánynál....sőt ha elhozza magával azt a lányt mindenki ott akar majd aludni annál a lánynál -
fero02
nagyúr
Ilyen nemes alkalmakon nem szabad kockulni. Inkább enni-inni.
Vagy kár lehetne LAN-party is ha már mindenki ennyire gép függő.
-
gefffry
aktív tag
válasz
littlelion21 #11463 üzenetére
felőlem az én E5200-met is rángathatjuk. De akár hozott anyagból is dolgozhatunk...
-
public73
senior tag
válasz
littlelion21 #11459 üzenetére
még nem adtam el....
csak akartam!!!
hát Te sem figyelsz eléggé......
LOL! -
Undoroid
őstag
válasz
littlelion21 #11457 üzenetére
Szia!
Ennyire nem?
Jó ötletnek tartom a helyi PH!-találkozót!Szívesen részt is vennék benne...Így legalább személyesen is megismernénk egymást!
Üdv: Undoroid
-
public73
senior tag
kisebb csere érdekelne!
[link] -
-
Devid_81
félisten
válasz
littlelion21 #11455 üzenetére
Rendben vagyunk!
Figyi, március előtt nem vállalsz behajtást?teló: ugyanmááá, ez a minimum ha tok segítek, nem gyüvőő semmivel, viszont egy baráti-PH-sörözés tavasszal, amikor már megéri a parkba aludni....
De ezt majd összehozzuk, egy kis pia, utána mehet a tuningolás
Remélhetőleg lennénk rá többen is -
Devid_81
félisten
válasz
public73 #11451 üzenetére
Főtörzs és public mester!
Főtörzs: Háát, talán Public úr tudná csak megmondani, hogy miért is mentem bele egy "újabb" gépfelvásárlásba.
Viszont teljesen igazad van, saját marhaságom...nem szoktam új lehetőséget adni, ez is csak tök véletlen...talán túl jó szívű vagyok...vagy inkább balf@sz...Public73: sajnos ezt nem tudom neked megmondani.
Elképzelhetőnek tartom, hogy fordítva lett beleerőltetve a slotba a cucc, ugyan nem pattan be a helyére...de láttam én már karón tyúkot..vagy mit
És ilyen fordított esetben mindig ugyan azok a érintkezők "égnek le" a nyákról...legtöbb esetben nem is az érintkezőknél reccsen le hanem a nyákon vhol elpukkan a vezetőszál..DDR-nél azonnal megmondom, de a DDR2 nél még csak nem is láttam ilyen technológiával megölt ramot. -
public73
senior tag
-
Devid_81
félisten
válasz
littlelion21 #11448 üzenetére
Nem tudom, elképzelhető, hogy Ő se vette észre.
Mint ahogy sietségemben én se vettem észre első ránézésre...csak másodikra de akkor meg így néztem kb
Most már nincs kedvem az erőszakhoz, megvárom a Hétfőt
De ha akkor már semmilyen mentséget, magyarázatot nem fogadok el...
Én visszaadom a ramot, Ő meg a pénzemet, vagy pénz+vmi cucc...ahogy az SMS-ben is leírtam szépen értelmesen.
Amúgy MSN-en nem aktív eddig, figyelek minden mozdulatraui: teló?
-
Devid_81
félisten
válasz
fero02 #11446 üzenetére
Jááj, mindig csak rosszra gondolsz
Kaptam egy Hétfői ígéretet...Amúgy amiért nyűgösködök:
Szerk: bal oldalon mindkét modulnak a négyes érintkezője oda van, az egyik javított volt, hiszen látszik rajta....és ráadásul az egyik modulon 2 érintkező is kész van rendesen...
A másikat meg ma odabenn megpróbáltam volna...csak mivel a forrasztó ón nem szokott minden ok nélkül a panel üvegszálas bakelitjéhez tapadni csak úgy mert én azt akarom, hozzá se fogtam, tök felesleges.
Ezt max azzal az ezüst filc cuccal lehet helyre hozni.
De amúgy hihetetlen módon működik a ram....Szal épp a legtetején ezekszerint érintkezik vhogy...
-
Devid_81
félisten
válasz
Benyadapro #11428 üzenetére
Ramokat nem tudom helyrehozni.
Nem kínlódok vele, ma várlak 12:00 ig, írtam SMS-t is, igazodjunk ahhoz.
Gondolom nem kell mondjam, hogy ha nem jössz akkor én megyek ma, de ezt a lépést hagyjuk ki a saját érdekedben...
THX! -
juliabrilke
veterán
Joccakát mindenkinek!
-
-
Devid_81
félisten
válasz
fero02 #11431 üzenetére
De-de rémlik!
Átlestem az egész packot, lett belőle sok szép jó cucc, csak a ramokra nem volt időm.
Amúgy működnek rendesen, csak épp rövidebb 2 érintkezője az egyiknek...
Holnap még letesztelem benn a boltban....no meg megforrasztom...mert tovább adom, ha meg nem bírja akkor felkeresem az előttem levő "tulajt"... -
Devid_81
félisten
válasz
Benyadapro #11428 üzenetére
Nem gonoszkodni akarok, de jelzem ismét, a ramok nem éppen okésak.
Kisebb sikerrel talán helyre hozhatóak...ui: vhogy átsiklottál ezen már 2x is...
-
Devid_81
félisten
válasz
Benyadapro #11426 üzenetére
Nemtom, baj nem volt vele pedig, ment a prime95 is vagy 3 órát Te is láttad, az előhozta volna a ram hibát, vagy esetleges más jellegű problémát.
Viszont a ramjaidnak neki esek holnap mert meg kell TMK-zni az egyik modult.Valakinek nincs véletlen itt helyben olyan fém-filc toll cuccosa?Vagy hogy hívják?!
Autó üvegesek azzal szokták az elpattant hátsóüveg fűtést rendbe rakni...meg a voltmodos emberek is azzal ügyködnek általában -
Devid_81
félisten
válasz
Benyadapro #11421 üzenetére
Okés, de nem szeretném látni annak az embernek arcát mikor megkapja a lapot és belenéz a foglalatba...kb mintha a forgószél csapkodta volna meg az érintkezőket...
Jáh más, a ramok vmi javított darabok, az egyik forrasztgatva van a másikat meg nekem kell, ugyanis az egyik érintkezője nincs épp a helyzet magaslatán...de amúgy működőképes, max eladom csökkentett áron,de csakis ha már tökéletesen rendbe van az az érintkező...
Jobban meg kellett volna nézzem, de eszembe se jutott, hogy egy "működő ram" fizikailag sérült lehet az érintkezőknél... -
public73
senior tag
válasz
juliabrilke #11423 üzenetére
no problémó!!!!!
-
juliabrilke
veterán
Bocs public73, de behuligánkodtam a procis topikodba.
-
Benyadapro
tag
csúcsszuper 7300LE pci-e nemtudom hánymeg rammal(devid tudja)
eladókicsi pénzért
-
Benyadapro
tag
válasz
juliabrilke #11420 üzenetére
'Napot!
látom mindenki elad
Devid : lapot eladtam 8k ért postával -
juliabrilke
veterán
Ilyen érdekel valakit?
2xgiga 800Mhz CL4 Geil black dragon
Gigabyte GA-P35C-DS3R -
Devid_81
félisten
Jó reggelt!
Most már végleg eladó, lett helyette egy Gigabyte Turbo Force -
juliabrilke
veterán
válasz
moha bácsi #11417 üzenetére
Meg az alkoholból legalább visszakapsz 4-5%-ot.
-
juliabrilke
veterán
Boldog pénteket mindenkinek!
-
Devid_81
félisten
Jó éjt!
-
public73
senior tag
vegyetek faja procit!!!!
E2140 M0 -
fero02
nagyúr
Na merre vagytok elveszve?
-
juliabrilke
veterán
válasz
Benyadapro #11409 üzenetére
Nekem is jókor jelezték, hogy vinnék a procimat.
Akkor viszont kell egy másik a gépembe.
-
Benyadapro
tag
Elkelt minden most viszem devid nek a cuccost
-
fero02
nagyúr
válasz
Antimatrix #11407 üzenetére
Árakat miért nem írsz?
-
Antimatrix
senior tag
Eladó:
ABIT AS8-V S775 AGP+DDR1 alaplapIntel CeleronD430-s BOX S775 proci gar 2010 januárig
Intel E2140 BOX S775 3 nap garAMD Barton 2500+ S462proci + hűtő
AMD Athlon64 3700+ San Diego 1MB S939+ hűtő -
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #11405 üzenetére
Köszönöm!Illetve köszönjük a csapat nevében!
-
juliabrilke
veterán
válasz
Devid_81 #11404 üzenetére
Hát ez az!
Vaterán volt egy ülőgarnitúra, amit meg akartunk venni, de ügye azért nem 2Ft. Persze előtte nem lehet megnézni.
Valami ilyesmit javasolnak, hogy üsd le és ha nem tetszik, akkor hagyd a francba. Nekem meg marhára nincs kedvem ilyenek miatt összegyűjteni semleges vagy negatív értékeléseket.Monjduk maga a vatera nagyon silány, a teszvesz-ről nem is beszélve.
Sok sikert az oldalhoz.
-
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #11403 üzenetére
Áhhhh, egy ilyen oldalt nem lehet és nem is kell "lenyomni"
Ha sikerül akkor viszont ilyen tetves lapokat mint a vatera és sunyi társai...
Azokra ráférne, persze tudom szinte lehetetlen, de sokan utálják ezt a "fölözzük közös erővel de nem közös megegyezéssel a hasznot"
Én pl nemegyszer boltoltam már úgy, hogy lecsaptam vmire itt a PH-n de csak teszt után vettem meg...nah ezt hogy csinálod meg a vaterán úgy, hogy ne kerüljön senkinek se pénzébe se értékelésbe...
Az értékelés dolog is nem más mint, sunyi módon tudni akarnak arról, hogy fasza-e minden és ha fasza akkor azonnal kell a pénz.... -
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #11401 üzenetére
linkelt kép nem volt elvileg
http://www.powerapro.hu/
Tesztfázis és éles üzem között van a cucc...akinek van kedve jöhet meglesni, akár mehet fel bármi kacatja ha van eladó
Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- E-book olvasók
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- További aktív témák...