- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben kiderült, hogy mindenki Ravenheart-ot kapta. Viszont légy került a levesbe, mert sokan nem kapták meg, hiába volt bekattintva az EA hírlevél (én sem kaptam meg). Egyébként úgy tudom, hogy egyszerre csak egy lehet egy térképen, tehát annak a játékosnak jó, aki először idézi meg, a többieknek lesz egy felesleges kártyájuk a pakliban. Ezért a charge upgrade-eket sem igazán értem.
Azért jó lett volna, ha az összes legendary kártyából csinálnak promot, és véletlenszerűen osztogatják ki. Így ennek most nincs értéke.Promo card FAQ
In an effort to cut down on the billion threads asking the same question, here is the low-down on the promos:**** It appears that a lot of people are not getting the promo that should be. I am also one who did not get one but opted in very early on.
* The Promo card was sent today when Renegade was released.
* Everyone got the same card: Ravenhart
* You will not get a mail of any sort. It will just appear in your collection.
* In order to have received it, you need have "opted in" to the EA newsletter as described many times in the past few weeks. The deadline was some unknown point in the past 4 days.
* The Promo is a bonus gift, not a right.
* Normally you can have both a promo and a non-promo version of your card in the same deck. It remains to be see if this will work with Legendary cards.
* Promos are exactly like the normal cards except they come automatically with all three upgrades and all 3 charge upgrades. And the art is a little different.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook 16X Gamer Tervező Laptop 16" -30% Bivaly i7-12650H 10Mag 16/1TB RTX 4050 6GB FHD+
- Asztali PC eladó
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- Új Samsung Galaxy S25 128/8GB 3év Navy garancia!
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- DDR3-as laptop memóriák 4gb-os 50db
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest