- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
válasz
Motoxxx #7997 üzenetére
Nekem ugyan Nvidia van ,de xp-n játszom és amióta frissítettem a videókártya drivert ,jóval ritkábban fagy ki! Meg inkább megszakadok és a login képernyőn találom magam ,mint előtte csak simán eltűnt a játék -bétában tényleg kevesebb gond volt ,de valszeg most jóval többen játszák és nem bírják az EA-nál az abakuszok a sok adat áradatot
Amúgy meg mostanában a szerverek is fagynak ill. lehet ,hogy nem nálunk van jelenleg bibi!
Lehet réteg játéknak szánták és nem gondolták ,hogy ilyen sokan megveszik (mondjuk ennyi vérpistit még nem láttam egy játékban sem ,olyanok akik előtte 2 darabos puzzle bajnokságban vagy muterozós chat-párbajjal játszottak eddig ,rengeteg van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor hiba topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Politika
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest