Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom123
tag
válasz Roleegsi #305 üzenetére
Battlelogon van ilyen opció, de úgy tudom, hogy csak ketten lehet. Create group chat a neve, jobb alsó sarok battlelogon.
"emlékszel még, mikor fiatalok voltunk és úgy hittük valami lesz majd belőlünk? emlékszel még, milyen fiatalok voltunk, látod mégis senkivé lettünk"
-
t256
őstag
válasz Roleegsi #360 üzenetére
Ahogy előttem írta Audifan valószínű melegszik valami a gépben.
Jó lenne tudni a pontos konfigodat, hogy előrébb legyünk. Lehet kevés a memória.Nálam is volt most olyan, hogy beszaggatott a játék, mondjuk annyira nem brutálisan, mint Nálad. Procim rosszul volt beállítva a BIOSban.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
devilinsid3
addikt
-
kisza25
félisten
válasz Roleegsi #362 üzenetére
amit leírtál, így vakon 2 dolog,1 kevés a memória és mikor megtelik elkezd virtuális memóriába írni mindent, ami azt jelenti, hogy a vinyóra ír ez meg is magyarázna mindent, a másik hogy túlmelegszik valami és throttlingol (VGA/CPU visszaveszi az órajeleket )
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
venom123
tag
válasz Roleegsi #400 üzenetére
Gyengébb procim van, de ilyen problémám még nem volt. Szerintem is a vinyó lesz a ludas, mert az néha nálam is előfordult, hogy kifagyott a játék, és a vinyó led folyamatosan égett.
"emlékszel még, mikor fiatalok voltunk és úgy hittük valami lesz majd belőlünk? emlékszel még, milyen fiatalok voltunk, látod mégis senkivé lettünk"
-
-
t256
őstag
válasz Roleegsi #400 üzenetére
Akkor az én szakvéleményem:
Kevés a 4 giga ram. Amikor játék közben elfogy, akkor a rendszer elkezdi használni a virtuális memóriát, ami a szektorhibás merevlemezen van.
Ajánlott lenne megszabadulni attól a winyótól. Már csak az adataid épsége miatt is. Szektorhibákból egyre több lesz rajta sajnos.
Utána BF3-hoz ajánlott lenne venned még 4 giga ramot.
Azért a hőmérsékleteket ellenőrizd le, ahogy ajánlották, biztos, ami biztos.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
őstag
válasz Roleegsi #399 üzenetére
Rosszul tudod. Töltsd le az AIDA-t, ahogy azt a többiek ajánlották. Azon belül lesz fent a címsorban egy stability test, rákattintasz, és voilá, monitorozza neked. Legalább fél órás időintervallumot vissza tudsz nézni, ha jól emlékszem.
Viszont, ha más játékba, főleg crysis 3 alatt nem döglik meg, akkor nekem sincs tippem, hogy mi lehet a baja. Valószínűleg nem a felmelegedés, de ki tudja. Ha van tuning, akkor azt vedd vissza alapórajelre, és nézd meg úgy.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
-
őstag
válasz Roleegsi #407 üzenetére
DDR3-mas árak csökkenésére várhatsz. Ha esetleg eddig nem figyelted az árakat, akkor:
Az eddigi mélypont az idén január-február-márciusig volt körülbelül. Innentől csak drágulnak ezerrel az árak. Én is 13ezerért vettem, most 20ezer, és ez csak drágulgatni fog. DDR2 sem olcsó, sőt, sokkal drágább, mint a DDR3. Bár az már elég régi, és azért drága, mert kevés van belőlük, de nem hiszem, hogy a DDR3 ára zuhanni kezdene a DDR4 megjelenésekor. Addig vegyél ramot, amíg még korrekt áron tudsz.CPU-t, meg GPU-t monitorozd szerintem. Csak a stabilitás tesztre nyomsz, és utána semmire, save-re sem kell. Ott van azt hiszem 4 fül, mutatja a feszültséget, hőmérsékletet, minimum, maximum értékeket stb. Ha a max hőmérséklet magas, akkor meg is van mi a hiba. De mint írtam, ha Crysis 3 alatt nem halt meg, akkor itt sem a hőmérséklet lesz a baj. De aztá' senkise' tudhassa.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Roleegsi #426 üzenetére
Harmat gyenge az a teszt. Ha játék nélkül akarsz procit terhelni, akkor LinX, ha a videokártyát akarod, akkor meg furmark. AIDA tesztje semmire sem jó
Játékból lépj ki, és megnézed mi a max hőfok. De olyan max 60fok körülit fogsz szerintem látni, ha nem kevesebbet. 80-90 lenne a vészesebb játék alatt. Ha nem a hőfokokkal van baj, akkor nálam itt ki is fújt a tippelgetés[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
-
daveoff
veterán
válasz Roleegsi #457 üzenetére
Nyugi, 5870-el a 80-90°C teljesen normális.......ennek a GPU ez az üzemi hőmérséklete, nekem ref 5870 volt, nyáron simán felment 90°C fölé is, soha nem volt vele semmi gond. Az új videokártyák kevesebbet fogyasztanak, így kevésbé melegszenek, ezért furcsa mindenkinek a magas hőmérséklet.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Laraxior
titán
válasz Roleegsi #470 üzenetére
Miért lenne gondja? Teljesen mindegy, hogy auton szabályozza magát a VGA, vagy éppen te szabályzod magadnak. Csinálsz egy frankó grafikont neki Afterburnerben, megadva neki a tetszőleges Celsiust és a hozzátartozó ventilátor fordulat %-os értékét.
2-3 óra Battlefield 3 után azért nem hinném, hogy a ramjaid, meg az alaplap északi hídja olyan hűvös lenne(#468) daveoff: Hidd el megbírja, max 80-90%-os ventivel. Az AMD inkább a hangra ment mint a hűtésre. Mármint a gyári vezérléssel. Hidd el tudom, hiszen GTX480-al tolom...
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Roleegsi #474 üzenetére
Szerintem magad csináld. Úgysem tudsz elrontani semmit.
Szedd le ezt a programot: MSi Afterburner
Biztos van nála újabb is, nem gond, ha frissíteni akar.De nem BF3 téma, menj valamelyik VGA topikba, ott is elmagyarázzák a srácok. De ha nincsen anomáliád, akkor felesleges kínlódni vele, bár jön a nyár, lehet örülnek az alkatrészek egy kis nagyobb fuvallatnak.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
emiki6
veterán
válasz Roleegsi #474 üzenetére
Ugye olvasod a privát üzeneteket?
Aizen: a laptop az más tészta. Leírásról nem nagyon tudok, de püben kifejthetem ha kell vagy skypeon szóban.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Bjørgersson
félisten
válasz Roleegsi #1280 üzenetére
Gondolom túl kevés magyar régióval regisztrált szerver van, ezért kivették a régiók közül. Nagyon sok magyar szervert pl. németként lehet megtalálni. Szerintem próbálj "hun" kulcsszóval keresni, hátha úgy találsz párat.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Algotis
addikt
-
Roleegsi
tag
válasz Roleegsi #360 üzenetére
Sziasztok.
A kiinduló kommentemre válaszolok, ahova leírtam a hibát. Kaptam 2 lehetséges hibaforrást is, sőt ha a 35 hibaszektorral rendelkező vinyómat nézzük, akkor 3-at.
Az első kettő pedig: - memória szegénység (csak 4 GB volt a gépemben)
- melegedés (Sapphire HD 5870 Vapor-X kártyám 80 fok körül volt játék közben)Na most, azóta vettem bele még 4 GB RAM-ot, vettem egy új winchestert, amire azóta friss Win 8 64 bit került, és ezen van a játék is (tehát nem lehet hibás szektorokon).
MSI Afterburner-rel a videokari hőmérséklete is szabályozva lett, tehát 80 foknál 100 %-ra állítottuk a venti sebességét, így a kártya kb. 70-75 fokos játék közben (ennél a kártyánál ez normális, régebbi konstrukció, sok áramot fogyaszt, és így melegszik is).A hiba megint csak ugyan az, játszom, egyszer csak elkezd laggolni/szaggatni a játék (nem internet hiba), majd addig szaggat, amíg le nem fagy. Win gombbal tudom csak kivinni a játékból "csempékhez". A jelenség itt még folytatódik... --> nagy nehezen kikapcsol a játék, és a memória továbbra is 90 %-on áll (látom a Logitech G510-es billentyűm kijelzőjén, ezt használom játék közben is, aida64-el íratja ki). Tehát a játék lefagyása után lassú marad a gép, és újra kell indítani, hogy ez megszűnjön.
Valaki valami ötlet??? Legyen már valami megoldás erre, mert nem hiszem el, hogy ilyen van...
tud valaki bármi magyarázatot erre?Battlefield 3 és CS GO acc: Roleegsi
-
zserbox
őstag
válasz Roleegsi #1631 üzenetére
7-es sorozat van nem 70-es
1. szám a család
2. azon belül a gpu típus
3. meg ha 5 akkor butított ha 7-es akkor teljes ha 9 akkor dupla
4. szám meg egy nagy 0
persze driver letöltésnél egybe van mind a 7xxx,6xxx és 5xxx széria, de mindig az újraoptimalizálnak a régit hanyagolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- Ukrajnai háború
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest