Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
RD4N33
tag
Ennyi hülyeséget...
Minden értelmes játékos tudja, hogy a metro, wake island alatt van! -
BlessedElroy
senior tag
Milyen szép nap
12-re mentem volna dolgozni, de kaptam egy sms-t: "You can take today off Charlie"Origin: BlessedElroy
-
stoon
addikt
ez mond valakinek valamit????
robléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: bf3.exe
Alkalmazásverzió: 1.6.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 511c9356
Hiba – modul neve: nvwgf2um.dll
Hiba – modul verziója: 9.18.13.2049
Hiba – modul időbélyegzője: 51c4104b
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0018261b
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789a segitséget megköszönném, tegnap még toltam a gammát ma meg ez a sza. fogad hogy a bf müködése leáll stb.
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
F_Zolee
veterán
Beleleshettek a csalók igazi életébe.[link]
-
stoon
addikt
néhány forumot elolvastam hasonlo hiárol
1: kapcsold ki a felhőtárolást , pipa (nem javult)
2:játék frissitése,pipa (detto)
3:játék javitása,pipa (detto)
!valami nvidia psy akármit tölcsek le ,pipa (de nem terlepült hogy miért passz)#17360) Def26. azért az ágyús és gránátos pasik sem rosszak
[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
Volt valami takarítás amíg nem voltam? Vagy miért nem mutatta az új hsz-eket?
-
devilinsid3
addikt
azt hittem, hogy meghalt a topik erre csak takarítás volt
a tegnapi csaló koma után?#17373) Def26 hát volt itt valami szerencsétlen aki makrózni akart csak nem tudta beállítani
#17374) Elroy1980 még másoljuk ki nem, mikor ott a link funkció na gyorsan tedd linkbe
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Def26
félisten
válasz devilinsid3 #17372 üzenetére
Milyen csaló? Volt itt egy csaló?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Plezs21
tag
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
devilinsid3
addikt
rendszergazdai futtatás? xp sp3 kompatibilitás?
vagy csak várj egy kicsit, mert régebben is volt ilyen, hogy valamit javítottak, mert sok embernek kifagyott a játék, leállt stb.
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Plezs21
tag
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
stoon
addikt
-
-
stoon
addikt
válasz devilinsid3 #17384 üzenetére
sör pipa
-
stoon
addikt
válasz devilinsid3 #17389 üzenetére
nincs rajt elég nagy lyuk
-
Beretvás
veterán
válasz devilinsid3 #17392 üzenetére
nekem majdnem összejött mikor az angolosítással szenvedtem pár napja mikor a gamet megvettem...
-
stoon
addikt
válasz devilinsid3 #17392 üzenetére
most megint csinálja és már csak egyre gyanakszom msi ab. ha nem kapcsolom be akkor nincs gáz , de ha igen akkor jönnek ezek a szarságok! de mivel telepitve van ha nem inditom el akkor megfőzőm a karit mert az vezérli nálam a fordulatát, ha nincs bekapcsolva akkor csak alapon pörög!(és az bf hez még ha 3 ventis is a akri kevés, amúgy is jön a fűtésszezon kell a meleg
-
devilinsid3
addikt
-
stoon
addikt
válasz devilinsid3 #17395 üzenetére
nem tom miért, de most töbször is kipróbáltam ha bekapcsolom sza. ha nem akkor jo , most azt csinálgatom hogy ha elindul a game win bill msi ab bekapcs és vissza ugy jo de ha másik szerora megyek akkor már nem és keződik előről!(de legalább megoldható) érdekes hogy 1700 ora alatt ez most jelenkezik ?!
[ Szerkesztve ]
-
Zoli54213
aktív tag
Szerintem ilyen videó sincs még magyarul Remélem tetszeni fog!
[link]GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
Bjørgersson
félisten
válasz Zoli54213 #17397 üzenetére
Nem is hiányzott.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
devilinsid3
addikt
kicsit nekem ez az "ilyen még nincs" olyan, mint a Ripper fivérek kitalálnak maguknak minden mutatványt amit más nem csinál
amúgy ez régebben divat volt így feltölteni pár war-t vagy gameplay-t akár más játéknál is
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Az ötlet jó...sőt. Ezt megnézném egy normális járműves mapon is, ahol mondjuk az egyik kockában a helis gunner a másikban a driver ül, stb.. De egy ilyen only lövöldözés kutyát sem érdekel
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs