Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
_az
senior tag
-
_az
senior tag
nálunk egyszer csak ott volt az italnagykerben
(én is kisvárosi vok)
amúgy egy jobb málnaszörp helyettesítheti, mivel szvsz málnaszörp íze van, szal mintha tömény szörp lenne. úgyis csak keveset szabad a löttyökbe rakni, szal nem domináns íz annyira, inkább csak szinezék. de akkor is 1 liter tömény pirosas málnaszörp
szerk: ja hogy má szaereztél! de ugye málnaszörp szerű?
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
hihi, ami rumból van azt imádom, nameg a szinezős biszbasz piákat

utóbbi kedvencek:
1.grenadin szirup ---> a sunrise koktélok kerályok
2.félédes vörösbor valami sűrűbb tetejére, pl narancslére, óvatosan a jégkockára vezetve, jobb híjján fogpiszkálóval csurgatva nagyon gizda
3.cuarcao, vagy valami hasonló szinezőlötyi vodkával vagy ilyesmivel felhigítva és akárcsak a bor, a pia tetejére és még meg is lehet gyújtani tutti siker
persze buliban végül mindíg van pezsgő, gyümölcslé, meg vodka
na akkor jön a gyümölcslé pezsgővel higítva, mindenki nyeli, mint a nokedlit, aztán dőlnek jobbra-balra
-
_az
senior tag
bakker 9:10kor jön a vonatod, nem?
vagy később mész be?
szerk: az első ling űberkirály, hogy ott a ''mi van otthon'' menü
könyvvel mindíg arra jutok, hogy csa k1 hozzávaló nincs meg, meg ilyenek, időtakarékoskodás
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
long island ice tea
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amúgy főleg édesebb szörpöket szoktam kutyulni
egyik kedvencem, hogy banánt, ananászlét, löket rumot, meg kókuszlikört bele a turmixba tört jéggel oszt hadd szóljon
amúgy azon szoktam kiakadni, hogy csomó helyen árulnak pl redbullos koktélt, mikor rá van írva, hogy ne keverjük... ezt hogy gondolják? -
_az
senior tag
én egyszer majdnem mentem egyre, asszem bols lett volna, de aztán hagytam a fenébe. az 50 ropi lett volna 2 éve, csak attól féltem, hogy szimplán lehúznak, aztán 2-3 hét láblógatás a bárban és kapok egy papírt...
a bacardi diploma viszont jól hangzik, biztos nyújt valami minőséget.
ja én itt nézelődtem: Bővebben: link
illetve az e-klubban
amúgymeg házilag szoktam örjöngeni piákkal, bár az utóbbi időben leálltam
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(én is kisvárosi vok)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)