- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Nagyon köszi!
Nyomtatással még várjatok. Tesztelek
-
fuze
őstag
Részt vettem egy tervvel a CMF Phone 1 Makerworld contesten
Totál utolsó pillanatban adtam be, (hajnali 2) print profil sincs még, de úgy látom ma este még oda tudom csempészni (kinyomtatni sem volt időm
)
Makerworld link
Ha tetszik és megér egy like-ot, azt szívesen veszem! -
fuze
őstag
Én ilyet használok az Enderen. Az az érdekes, hogy nekem tök más tapasztalatom van a réz CHT-val, lehet az Ender az oka. A gyári nózit azonnal cseréltem egy 0.6-osra, a simát ki sem próbáltam. Teljesen jól működött, aztán amikor egy nyomtatásnál fontos volt, hogy 0.4-et használjak, rátettem a 0.4-est ami járt hozzá. Minden egyes nyomtatásnál cloggolt az első 10 percben. Később megvettem a 0.4-es ugyanolyan rézbetétes CHT-t és azzal tökéletesen működik azóta is
Igaz, nem nyomtatok olyan gyorsan, csak 100 mm/s-al.
-
fuze
őstag
Lesz valamikor közös Bambu filament rendeles?
-
fuze
őstag
Valaki meg tudná mérni nekem, hogy az A1-en mekkora a képen jelölt távolság? Csak azért, mert az oldalon szereplő méretleíráshoz az X carriage kiálló részei is hozzá vannak számolva. Tök jó lenne ha elférne a kallax polc tetején normálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videós, mozgóképes topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Formula-1
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8