- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISGABI32
csendes tag
A panelhibán pontosan mit értesz? Vagyis milyen panel? Cserélhető ez vagy ilyesmi? Az adatmentés nagyon drága lenne, és az a baj, hogy a gép nem is látja ,mivel nem jelentkezik fel.. Valami elszállt benne,az biztos. Amit javasoltál írtam linksotnak, de Ő adatmentést javasolt, ami viszont sajnos nagyon drága. Köszönöm ha tudnál segíteni. Egy elektronika csere talán elindítaná, -persze nem tudom, mert még csak nem is látja a gép.
Esetleg van valakinek hasonló tapasztalata? Hogy 3 rövid pittyeggés után abbahagyja és semmit nem csinál.. -
KISGABI32
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok segíteni? Samsung 500 GB-os HM501 II tip.-ú vinchesterem megadta magát. Mikor rácsatlakoztatom, 3 rövidet pittyen és semmi. Nem pörög fel,nem is próbál keresni. Valószínűleg elektronikai hiba lehet. Olyan mintha "eldobná" a bekapcsolás funkciót. A hibajelenség úgy jelentkezett,hogy rajta volt a gépen mint külső vinchester, és elkezdett furcsán ,szaggatottan sípolni. Mintha nem kapna áramot. KIHÚZTAM, ÉS EZUTÁN MINDIG CSAK 3 RÖVID PITTYEGÉS ÉS ELHALLGAT. Gondolom szervízben egy vagyont kérnének el adatmentés ill.javítás címén, de ha valaki meg tudná javítani 10 ezer ft-ot fizetnék érte. K is Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest