- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
Nekem egy Samsung-gal volt csak gondom eddig, igaz azzal szívtam hasonló okok miatt rendesen. 80 GB-os első generációs SATA-II-es volt, valami HD80xx. Melegedett és volt pár áthelyezett szektor is rajta. Nem cserélték, mert a bolt szerint lefutott a Samsung teszprogi és úgy jó volt. A melegedés azt jelentette, hogy nem igen járt 50° alatt. Aztán hagytam az egyik gépben üresen, menjen csak a halálába. Egyszercsak nem indult a gép, aztán ha elindult, mindjárt megfagyott, ha meg akartam nyitni a winyót. Kélyes vigyor és már vittem is tesztre. Másnap cserélték, de már 160-ast kértem helyette, ami HD161HJ névre hallgat és azóta is hibátlan. Meg a többi Samsungom is hibátlan, soha nem volt velük gondom, ezt az egyet leszámítva. Most van 2 db 160-as, meg 2 db 250-es ée 1 db 320-as. Egyébként én valahogy most a 640-es 1 tányérosig vagyok úgy, hogy azok már tutira kiforrott típusok, nem melegszenek és halkan végzik a dolgukat. Ami nem egy tányéros, az is lehet jó, csak valószínüleg kicsit lassabb, meg hangosabb. Ami meg 640 fölött van, főleg 1 TB fölött, az még némileg gyerekcipőben jár és sok lehet a hibás. Az addig rendben van, hogy ha meghal cserélik, de a sok kellemetlenség nem hiányzik. Meg lehet adatvesztés is. Tavaly már egyik havert lebeszéltem róla és azóta Ő is belátta, hogy jobb így, mert 2 db 500-as WD-t tettem a gépébe. Mennek, mint a szél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- QDA-A2MAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest