Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Hello!
T-mobile-os előfizetésem van és cirka 3-4 napja egy rejtett szám hívogat napi 6-10 alkalommal. Amint felveszem, teljes csend, még vonalhang sincs. Kezd idegesíteni és így saját telefonról ha jól tudom csak konkrét számot tudok letiltani.
Szerintetek mit lehet ilyenkor tenni? Ügyfélszolgálat tud valamit intézni?[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
köszönöm meroly és Lejszi a gyors választ! Tegnaptól ráálltam arra, hogy kikapcsolom estére a telefont, így már nem fordul elő a kora reggeli hívás. Nekem amúgy az a gyanúm, hogy vmi marketing automatás dolog, mivel tényleg full süket miután felveszem és ha konkrét személy szórakozik akkor azért lehetne hallani valamilyen háttérzajt.
Remélem külföldről nem lehet ilyen hívásokat rejtett számként beszívniXbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Nokia e52-esemhez keresek bluetooth headsetet. A MM-ban szerintem elég jó áron van a BH-105, de az eladó elültette a bogarat a fülemben, miszerint automatikusan nem csatlakozik a telefonhoz, minden alkalommal újra csatlakoztatni kell az amúgy már párosított eszközt. Nekem ez nagyon fontos lenne és furcsállom, hogy manapság erre ne lenne képes minden headset. Valaki tud erről valamit?
Egyébként ha tud vaki más jó ár/érték arányú headsetet, szívesen veszemXbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Van egy leharcolt Nokia E52-m a privát számom miatt. Miként lehet az, hogy semmilyen 230V-USB adapterrel nem hajlandó tölteni magát, csak számítógép USB portján keresztül?
Xbox GT: nozsolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest