Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Van egy leharcolt Nokia E52-m a privát számom miatt. Miként lehet az, hogy semmilyen 230V-USB adapterrel nem hajlandó tölteni magát, csak számítógép USB portján keresztül?
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Nokia e52-esemhez keresek bluetooth headsetet. A MM-ban szerintem elég jó áron van a BH-105, de az eladó elültette a bogarat a fülemben, miszerint automatikusan nem csatlakozik a telefonhoz, minden alkalommal újra csatlakoztatni kell az amúgy már párosított eszközt. Nekem ez nagyon fontos lenne és furcsállom, hogy manapság erre ne lenne képes minden headset. Valaki tud erről valamit?
Egyébként ha tud vaki más jó ár/érték arányú headsetet, szívesen veszem -
nofi
addikt
köszönöm meroly és Lejszi a gyors választ! Tegnaptól ráálltam arra, hogy kikapcsolom estére a telefont, így már nem fordul elő a kora reggeli hívás. Nekem amúgy az a gyanúm, hogy vmi marketing automatás dolog, mivel tényleg full süket miután felveszem és ha konkrét személy szórakozik akkor azért lehetne hallani valamilyen háttérzajt.
Remélem külföldről nem lehet ilyen hívásokat rejtett számként beszívni -
nofi
addikt
Hello!
T-mobile-os előfizetésem van és cirka 3-4 napja egy rejtett szám hívogat napi 6-10 alkalommal. Amint felveszem, teljes csend, még vonalhang sincs. Kezd idegesíteni és így saját telefonról ha jól tudom csak konkrét számot tudok letiltani.
Szerintetek mit lehet ilyenkor tenni? Ügyfélszolgálat tud valamit intézni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Padavan firmware
- Mazda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest