Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejlesztő13
tag
Sziasztok!
Nemrég játék közben egyszer csak fekete képernyő majd nem reagált semmire a gép csak a resetre. Ekkor jött a meglepetés mivel megjelent 2 sáv ami nagyon furán viselkedik, általában zöldes színeket vesz fel vagy meg se jelenik a sáv ha éppen olyan a háttér. Eljutott a betöltés a win üdvözlő képernyőig majd megint fekete kép. Próbáltam többféle Live Linux-al és azok is csak addig jutottak amíg feliratok mentek majd jött a feketeség. BIOS-ban is eléggé fura színek jelentek meg ahogy látható a képen, lefuttattam memtestet ami sikeres volt de ott is fura színek jöttek. Videokártya driverre tippelek és mivel csökkentett módban elindult így letöröltem majd reset után elindult a normál windows. Elkezdtem feltelepíteni újra a drivert de közbe újra jött a fekete képernyő és megállt a történet. Videokártya hiba lenne? Én arra gondolok mivel a csatolt képeket csak fényképezővel tudtam megörökíteni, printscreenen nem látszik semmi hiba. Adatlapomon teljes konfig ha számít.[ Szerkesztve ]
-
Fejlesztő13
tag
válasz quailstorm #94946 üzenetére
TV-n is pontosan ugyanez a kép (HDMI). Azóta rosszabb a helyzet, betölt a win majd fél percen belül fekete, ezt a kommentet már csak csökkentett módban tudtam megírni. Ilyenkor nem csak kép megy el hanem úgy veszem észre, hogy a rendszer is lefagy mivel a HDD LED folyamatos villogása is megszűnik teljesen.
-
Fejlesztő13
tag
Akkor ez van, próba szerencse. Olvastam leírásokat többféle sütési idővel és hőfokkal, GPU-val lefele vagy felfele, stb. Van esetleg tanácsotok milyen leírást kövessek?
-
Fejlesztő13
tag
válasz Fejlesztő13 #94951 üzenetére
Végülis mindegy, túl jó kártya ez egy ilyen veszélyes művelethez. Szervizben 5000Ft, annyit megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Linux kezdőknek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Suzuki topik
- Energiaital topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest