- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Victoryus: Help! - építményadó
- Victoryus: Except in Hungarian :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
genndy #132052 üzenetére
Szerintem két részre lehetne bontani. Az egyik, hogy SSL miatt nem megy, pl a rossz dátum, amit mondasz, vagy nekem volt olyan, hogy a vírusirtó csinált valami "protokollszűrés" nevű dolgot, és emiatt nem jött be egy csomó oldal, amikor elszaródott. A másik, ha DNS vagy más hálózati hiba miatt nem jön be, de akkor más se jönne. Esetleg még lehet egy harmadik, ha pl adblocker, tűzfal, ilyesmi tiltja le. Rákérdeztem, és csak ezen a gépen nem működik, minden más gépen igen. Szóval valami helyi beállítással kapcsolatos zűr lesz. De azért kíváncsi vagyok, hogy ezeken felül esetleg léteznek e még más okok. Sajnos nem tudom, hogy mi a hibaüzenet. Az a benyomásom, hogy nincs semmi, pusztán nem töltődik be az oldal és timeoutol, mert különben mondták volna, hogy ezt és ezt írja, de majd oda megyek jövő héten valamelyik nap, és ránézek, hátha tudok vele valamit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest