Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Aktív témák
-
-
localhost
Közösségépítő
-
True
aktív tag
válasz beltram #10980 üzenetére
10.-en sütő rács..??
Mod: (#10983) Zozzant , hatalmas haszonnal eladod...
Mi van ma velem..? Érzem ahogy nől a májam...
[ Szerkesztve ]
Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál volt, amíg az új PH láthatatlanná nem tette...... ja a mágnesmotort, csak ráadásnak csináltam...
-
localhost
Közösségépítő
válasz beltram #10980 üzenetére
No.10973! Nem kell kalitka!
Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon! Haj-rá Egon!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
tupacamaru
veterán
válasz beltram #11527 üzenetére
Szerintem ez teljesen fals érték, de ha van lehetőséged kézzel megnézni akkor te is rájösz.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
jpisti
senior tag
válasz beltram #11527 üzenetére
Egyetértek a Hangya Cápával... (bocs, de nem tudtam kihagyni)
Ezeket a S.M.A.R.T. értékeket nem lehet mindíg hitelesnek felfogni. De javaslom HDD-s tesztek például: olvasgatását, végülis ez az oldal nem csak a fórumról szól.
A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
localhost
Közösségépítő
válasz beltram #12416 üzenetére
Ugyanakkor nem minden PCI-osnak vehető le és cserélhető le az antennája.
Viszont az USB-s meg egy USB hosszabbítókábellel távolabbra is helyezhető.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Teszla_
senior tag
válasz beltram #12438 üzenetére
Jövő héten lesz csak időm, de akkor mindenképpen meg fogok ejteni egy win reinstallt.
Újraindulásnál ez a képernyő fogadott [link] de ebből sajna nem értek semmitzso73: még az előző táp kábelét használom, de kipróbálom azt, amit a Chieftec mellé adtak
Ma reggel újrakentem a procit és kicseréltem a két IDE kábelt, de még így se jó...
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
kételkedem
addikt
válasz beltram #18369 üzenetére
A kábel szolgáltatódnál érdeklődj utánna. Hasonlítsd össze a t-online és a kábelszolgáltató csomag árait. Routert nem kell cserélned, ha átmész a kábelszolgáltató ad újat.
Yooha:
Nézd meg ezt az írást itt a PH!-n[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Proxmox VE
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest