Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
ANT
addikt
válasz Winner_hun #440 üzenetére
Ez vmi olyasmi lehet, mint a gyári dvd lemezek xy támogatásával: ott van az elején xy reklámja, amit szintén nem lehet kicselezni, végig kell nézni.
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
Milyen típusú ez az egér? Nem A4TECH? Nekem régebben egy NB-90-esnek volt ilyesmi érzékelési problémája. Az egy katt. helyett kettőt (néha hármat) vitt be! Garis volt, kicserélték a komplett paneljét. Sztem nálad is panel v. mikrokapcsoló hiba lehet.
-
ANT
addikt
És ha GSpottal ellenőrzöd a fájlt, az mit mond, van ilyen kodek telepítve? Egyébként sztem a kodekpakk(ok) is be tudják sz@ratni bizonyos esetekben a rendszert. Én pl. divx-xvid-ac3-ffdshow kombinációt használok, slussz.
-
ANT
addikt
válasz ész ventura #1567 üzenetére
24/7 = éjjel-nappal, hétfőtől vasárnapig.
-
ANT
addikt
Ez sztem teljesen lutri. Én anno vettem egy ilyen csoda-távirányítót, mert az (egyik) tv távja meghalt. No, mondom, akkor veszek egy juniverzálisat! Erre minden szart vitt ez a kütyü, csak azt az egy tv-t nem, ami miatt megvettem!
-
ANT
addikt
A típust sajna nem tudom most megmondani, de ha érdekel, otthon megkeresem és megírom. Még annyit, hogy az enyém az igen olcsó kategória versenyzője volt ( <2kHuf). Sztem azért ennél sokkal többet te se szánj a projektre.
-
ANT
addikt
Na várjunk csak! Ha a (háttérben futó) AnyDVD segítségével nem tudsz egy filmet leszedni, akkor önmagában a sima DVD Decrypter sem fog vele boldogulni. Mivel az előbbi progi kimondottan másolásvédelem elleni, utóbbi pedig egy dvd grabbelő-író. Sztem te a DVDFab Decrypterre gondoltál, de tudtommal az meg kimondottan a Sony Pictures (egyes filmjeinek) másolásvédelme ellen jó.
-
ANT
addikt
válasz Blackhole13 #2605 üzenetére
Szvsz kifáradóban van a tápegységed.
-
ANT
addikt
válasz Blackhole13 #2607 üzenetére
Először próbáld ki egy kölcsöntáppal, nehogy mégis bili legyen a dologból. Aztán ha bejön a dolog, utána vegyél egy másikat. De az már ne ilyen típus legyen!
-
ANT
addikt
Az aspnet fiók asszem a .net framework 1.1 telepítésekor jön létre, webszerveres meg mailszerveres szolgáltatásokhoz szükséges. Ha ezek nem hiányoznak az életedből, sztem azt a fiókot törölheted. Én legalábbis töröltem, eddig bajom nem származott belőle.
-
ANT
addikt
válasz juliabrilke #4851 üzenetére
Az hagyján, hogy már bőven megelőztek, de sztem a kolléga nem csak világgá akarja kürtölni a dolgot, hanem szeretné visszaszerezni a pénzét/vga-ját. Tehát a kérdés inkább erre irányult volna.
gekov2: sztem a névvel-számlaszámmal elmehetsz rendőrségre.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
válasz Sátán44 #5634 üzenetére
Olyat én is keresnék, de sajna nem találtam. Acronis DD nem látja a gépben lévő merevlemezt, Paragon PM pedig nem hajtja végre a műveletet aktív partíción (legalábbis nálam). A Partition Magic meg hírből sem ismeri a Vistát. Van más?
-
ANT
addikt
válasz simon.tamas #7537 üzenetére
Ha több vinyó van a gépben, akkor a Hard Disk Boot Priority-t is be kell állítani.
-
ANT
addikt
válasz GrandeP #7981 üzenetére
Mindig ugyanabba a pontba igyekszik a kurzor? Régebben valamelyik egeres topikban volt egy ilyen problem. A júzernek valami rajzgép volt a PC-re csatlakoztatva, aminek a tolla a rajzprogramon kívül sima egérként "felülbírálta" az egérkurzort.
Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest