Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
PPSH
őstag
válasz (Bundás) #164 üzenetére
a bios olyat tud hogy le is tudja tiltani az ide portot+at is lehet allitani RAID-ra ezt nemtom mi lehet.most neztem meg 2 fele SATA driverrel(amit akkor lehet foltenni amikor bootol a Win hogy telepitsd)de egyikkel se jo.mi a francnak van akkor rajta ennyi SATA port ha valamiert nem mukodik.inkabb raktak volna ra 2 db-t ami tuti hogy mukodik
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
supesz
aktív tag
válasz (Bundás) #4727 üzenetére
Találtam egy parancsot, de még nem tudtam működésre bírni.
Nem is a pranccsal van a baj, hanem a kapcsolóivaltaskkill /f /fi "USERNAME eq NT AUTHORITY\SYSTEM" /im notepad.exe
Ezt vhogy úgy kellene átszerkeszteni, hogy az OUTLOOK.exe processzt tudjam bezárni az éppen aktuális felhasználó alatt.
Ha ebben tudnál segíteni?!Bundás:
Ha gondolod van egy topik a batch programozásról én ott vok. Ott célírányosan folytathatjuk.[ Szerkesztve ]
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
-
attrax
aktív tag
válasz (Bundás) #5002 üzenetére
Gondoltam hogy a sok nyamvadt ápdét szórja tele a hdd-t.Amúgy sosem vettem még észre hogy miért is kell nekem az de mindegy azért biztos ami ziher ráengedtem a gépre.Ok akkor csekkolom a cuccokat amit küldtél.Köszi szépen!!Amúgy lol derültem a hsz-aidon,eiden izé mindegy csao!
Unterschreiben
-
Apollyon
Korrektor
válasz (Bundás) #10235 üzenetére
OK. Köszi. Tehát ha jól működik akkor nem kell lecserélnem a tápot? Csak az az óriási bibi, hogy nem világít a HIS 1650PRO lámpája egyáltalán. Az nagyon nagy gáz???
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
válasz (Bundás) #10244 üzenetére
Adtak hozzá molexet pluszba, de azt nem tettem bele mert a tápnak van külön molex csatija a videókariba ami négytűs és azt tettem bele, már leteszteltem a karit pl San andreassal fullon ment élsimítással, szóval működni működik, csak a ledek nem mennek. Tápot szerzek újat, de akkor most rakjam addig vissza a 9600XT-t?
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
nrbii
tag
válasz (Bundás) #19314 üzenetére
Kicsit félreértettél szerintem...
Van egy 4+ GB-s MPG-m, 60 perc. Ebből le akarom vágni a reklámokat, marad 47 perc, amit kb. 500-550 MB-ként képzelnék el végeredményül (Xvid). Viszont a hangsáv nagyon sok helyet foglal, ezért tömörítettem MP3-ba egy külső program segítségével (most már tudom, hogy VirtualdubMod alól is ment volna a tömörítés, csak nem volt Lame MP3 kodek a Windows-omba beépítve, de most már telepítettem, de ez most mindegy).
Tehát van egy vágott videó, erre betéve az MP3 hangsáv, amit elvileg "Direct stream copy" módban kezel. Amikor elmentem a végén, akkor az MP3-mat is vágja, gondolom... (Ugyanis mivel a videóból ki vannak vágva részletek, a hangból is kiesik ez a rész.) Ez lett volna a kérdésem, hogy tudja-e vágni, de akkor ezek szerint értelemszerűen igen.
Köszönöm a segítséget, további szép napot!
-
AthlonXP
őstag
válasz (Bundás) #19796 üzenetére
Pedig tényleg gyári időzítésekkel csinálta a hibát...
Az Orthos 30 percig ment egyedűl és csak utána indítottam el a többi cuccot ( bár azt hittem, hogy ha több minden megy együtt, akkor az jobban igénye veszi a gépet... ) . Nem fogok XP-t használni, most már marad a Vista, csak mivel a procim ilyen, így az mellett nem sok game fog menni, úgy mint XP-n. Majd nyomulok a Sims 2-vel .
Vista alatt stabilabb a gép, így mostmár marad ez.
A prioritás a progiban alapól "1", gondolom az a "High", nem? -
neongorack
senior tag
válasz (Bundás) #19943 üzenetére
Hőmér4séklet rendben, táp porszívózást majd megcsinálom holnap, RAM okat még nem teszteltem más gépbe, majd arra is kerítek sort, kondikkal sztem nincs baj, de majd rálesek, kösz a tippeket, remélem meglesz a hiba okozója, majd írok ha van valami, thx.
Üdv: neongorack
-
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz (Bundás) #21335 üzenetére
akkor kidobom a gépből
ca cpma? xfirém resource név mellette szabóbéla vagy kovácsjános vagy vmi ilyesmi -> vegyél fel
[ Szerkesztve ]
- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest