Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
-
tomcsi23
veterán
válasz juliabrilke #4852 üzenetére
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
ANT
addikt
válasz juliabrilke #4851 üzenetére
Az hagyján, hogy már bőven megelőztek, de sztem a kolléga nem csak világgá akarja kürtölni a dolgot, hanem szeretné visszaszerezni a pénzét/vga-ját. Tehát a kérdés inkább erre irányult volna.
gekov2: sztem a névvel-számlaszámmal elmehetsz rendőrségre.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Grizzly79
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy milyen márkájú volt az utolsó magyar gyártmányú szárazelem?
Előre is köszönöm!
Üdv.
Mr. Grizzly/Védjük a fákat! Együnk hódot!/
-
sbazsi
veterán
Ki tudja hol lehet rövid ~10 cm-es usb kábelt kapni?
A válasz jöhet priviben is. köccee[ Szerkesztve ]
-
K3NZO
senior tag
Én most 2 samsung 250Giga 7200Rpm 8Mb cache vinyót raktam raid0-ba 128 block mérettel. Hát nagy gyorsulást nem sikerült vele produkálnom, most akarom nagyobb blockméretre rakni. Szerintetek mekkora gyorsulást lehet elérni nagyobb block okkal?
"Per aspera ad astra"
-
Travelos
őstag
sziasztok, ha van egy ilyen letöltőoldal, mint pl. a rapidshare vagy az uploaded.to
akkor onnan hogy lehet letöltésvezérlővel letölteni, mert úgy simán egy nagyobb file esetén biztos, hogy megszakad.
-
sanyixXx
senior tag
hali
van egy .ape és hozzá tartozó .cue kiterjesztésű fájlom. ez egy bartók béla cd. hogyan tudom ezt lejátszani, ill. esetleg audio cd-re kiírni?
picir sürge, mert holnapra kéne.köszi
Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
hzcs
senior tag
ajánljatok légyszi olyan programot, amivel ahangkártya kimenetéről lehet felvenni. Az se baj, ha ingyenes Köszönöm!
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Volna egy nagy problémám, és SOS segítségre lenne szükségem.
Aki ért a Photoshop-hoz, és van egy kis ideje rám, na meg kedve segíteni nekem, kérem nézzen be ebbe a topicba [link] és segítsen rajtamA segítségeket előre is köszönöm
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Darth_Revan
veterán
Logouton hogy kerülhet az írásom az aktuális 5db Top írás közé?
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #4888 üzenetére
upsz,lehet inkább a fáradt gőzös topicba kelett volna kérdeznem
-
csongi
veterán
Adva van egy belső hálózat. szerver gép és 6 munkaállomás. Telepítve lett az office 2007. Ha a szerverről akaork megnyitni vagy menteni egy doksit, akkor nagyon sokáid tart mire megcsinálja. Olyan mint ha kimenne a netre és kívűlről végezné el a kiadott utasítást. Mintha nem közvetlen belső hálózatot használná. Ha a saját meghejtómról csinálom ugyan ezt akkor megy mnden mint a karikacsapás. Server: 2003MS Kliens XPSP2 pro. Office2007. A 2007 csak a kliens gépre lett telepítve. a Serveren 2003-as verzió van. Lehet valamit állítani az officeba hogy közvetlen a belső hálózatot használja?
-
Oreg_Nene
tag
Van egy Dialcom BBR-1500 routerem es szamomra nem egyertelmu a setupja. Szuksegem lenne hogyan tudnam beallitani az Xbox360 port forwardingjat, es a p2p adatforgalom miatt is. Valakinek van ilyen csodaja? Nem is nagyon tudok torrentbe belekezdeni, a letoltesem nem nagyon meg 2kb/s fole
''A mohóság motivál. A mohóság tisztánlátáshoz vezet, összefoglalja az evolúciós lényeget. A mohóság minden formája életért, pénzért, szerelemért, tudásért fellendítette az emberiséget.”
-
Mateee
tag
Sziasztok
Adott egy P1-es gép Windows Milleniummal. Berakásra került az eddigi hdd mellé egy 20 gb-os hdd és kérdezném, hogy hogy tudok betüjelet adni a windowsba neki? A biosba látszik és az eszközkezelőbe is de betüjelet nem sikerült adni neki sehogy.
Elöre is köszi a segitséget
-
n-tek
aktív tag
hali
van egy gép kéne rá ár. köcce
alaplap: ASRock P4VM800
CPU: Intle Celeron 1700MHz
VGA: Nvidia GeForce 6600 256 MB AGP
HDD: Samu SP1634N 160GB
MEM: 256MB
ebben a koniban mennyi? és vinyó nélkül mennyi? köc
estleg 50rugó?[ Szerkesztve ]
Escape is Just the Begining
-
zsoi
senior tag
ház + táp +egyéb kiegészítők vannak?
//eddig én kb. 25e Ft-ot adnék érte
3 hó garival.Mateee: én is arra tip. mint a kollega, kb. onnan indulj ki hogy első lépésben inicializálni kell (gondolom ME alatt is igy kell, hála Istennek nem nagyon van hozzá szerencsém, akkor már inkább 98SE ). vlhol a lemezkezelés alatt lehet.
[ Szerkesztve ]
A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Kutya topik
- További aktív témák...
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest