Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
belahege
aktív tag
hali mindenkinek
valaki tud egy olyan üzletet ami nyitva van hétvégén du is, és van 92mm-es hűtőszóval kell egy 92 vagy 93mm -es ventillátor, de most
köszi
-
Relevance007
csendes tag
Helló
Annyit szeretnék kérdezni, hogy az Everest alatt van egy olyan, hogy PWM, ez a tápegységnél mért hőmérsékletet jelenti?
Köszi -
gaben
aktív tag
Üdv!
Ms Word 2003-ban hogy tudom megcsinálni,hogy az általam készített folyamatábrában a vonalak összefüggőek legyenek?
Előre is köszi!
-
old gray
addikt
válasz greatchaos #4411 üzenetére
Megoldódott a problémád? Jutottál v.mire?
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
G@ben
addikt
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy feltettem haverom gépére a Daemon Tools 3.29-et, illetve csak tettem volna, de telepítés közben újraindult a gép. Azóta a Vezérlőpult nem indul el, mert azt írja, hogy bezárja az intézőt egy hiba miatt, így nem tudom eltávolítni a Daemont. Illetve jelzett egy új hardvert, amit nem tud telepíteni és én sem, de nem is akarom. Ez a hiba már előjött egyszer, de nem tudom, hogy miért, mert ugyanez a Daemon megy az én gépemen szépen. Hogy tudom szabályosan eltávolítani a Daemont, hogy menjen a gép normálisan?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
varga911
senior tag
Régi fémcsík nelküli ezrest hol tudom beváltani újra? Maradt rajtam egy rakat...
-
G@ben
addikt
Nem tudom, hogy eltávolítja-e.
Viszont beléptem csökkentett módban és a programok telepítése és törlése alatt nem jelenik meg a Daemon, szóval nem tudom törölni. Amit elfelejtettem mondani, hogy létrehozott az Eszközkezelő, Rendszereszközökben egy ilyet: Plug and Play BIOS Extension. Ez meg mi?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Prego
senior tag
Kiírtam újraírható DVD-re a Windows telepítő ISO-ját (full legális, csak a sulitól kapom ISO-ba), telepítés után próbáltam többféle progival törölni, de mindig azt írja ki hogy a lemez nem törölhető, vagy nem újraírható.
Burn4Free
ISOBuster
CloneCD
NERO 7 és 8
kisebb, lemeztörlő programok már megadták magukat.
A lemezt nem ezen a gépen írtam, de a laptop az irodában van és Hétfőig meg használnom kéne a lemezt.
Köszi a segítséget (persze a legegyszerűbb lenne venni egy újat, de ezt most zárjuk ki).[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
ADAMFURUS
csendes tag
sziasztok
van egy logitech quickcam communication stx tipusú webkamerám és az a gond vele hogy vista alatt nem müködik.. tehát a driver felmegy meg minden de mikor megakarom nézni a képet a vezérlöjébe nincs kép... ja és a vista ismeretlen eszközként kezeli
mitöl van ez? hogy lenne jó?
válaszokat elöre is kösszönömASUS FOR EVER
-
kapcs-ford
őstag
Hello,
Melyik a biztonságosabb wlan titkosítás esetén?
WEP Support: 64/128/256Bit
WPA Support: WPA vagy WPA-PSK ??Ezeket tudja a router amit kínálnak.
Köszi
Aláírás
-
sgergi
veterán
válasz kapcs-ford #4479 üzenetére
WPA-psk
-
nrgxxx
tag
Sziasztok!
Szeretnék 1-2 oldalt letiltani, amit a gyerekeknek nem kellene látni a neten. Hogy tudom ezt megoldani? kell hozzá valami külön progi?
köszi
Minden embernek meg kell tanulni, hogy hogyan kell élni.... csak kár hogy pont egy élet kell hozzá.
-
- = Zk = -
félisten
sziasztok
van eg kérdésem:hogyan lehet mmc kártya irásvédett a kicsomagolás után?
és hogy lehet megszüntetni az irásvédettségét?
előreis köszönöm néktek" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
REDeath
őstag
valaki haznál(t) LogonStudio-t ?
ha igen, akkor állandóan futó folyamatot használ? vagycsak módosítja a windows alap üdvözlőképernyőjét?Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
k.t.a.
senior tag
Valaki ajánljon nekem zene lejátszó progi. A lényeg, hogy Vista32-n fusson rendesen. Elég ha az mp3-akat lekezeli, és az m3u playlist-eket. Legyen neki rendes kinézete, könnyen kezelhető. Rippelni is tudjon, és a legfontosabb hogy tudja megszólaltatni a mélyládát is. Winamp-vel odáig jutottam, hogy az 5.1-ből már csak a .1 nem szól.
-
G@ben
addikt
válasz varga911 #4492 üzenetére
Valószínűleg nem, mert végignyálaztam az egészet és sehol nem találtam.
De már nem is igazán érdekel, mert lekötöttem a gépet a perifériákról és ezzel a géppel többet nem óhajtok foglalkozni. Eddig kb 20 órán keresztül szívtam vele annak ellenére, hogy elvileg nincs semmi baja.
Még egy gyors kérdés: ha valaki újrarakja a Win-t, akkor a régi Windowsból maradhat benne programrész? A régiben benne volt a 3DMark03, az újban nem, ennek ellenére a CCleanerrel találtam róla bejegyzést.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
- = Zk = -
félisten
sziasztok
van eg kérdésem:hogyan lehet mmc kártya irásvédett a kicsomagolás után?
és hogy lehet megszüntetni az irásvédettségét?
előreis köszönöm néktek" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nrgxxx
tag
nekem ez még sosem működött.
felveszek oda egy oldalt, beállítom. utánna belépek az oldalra, és simán felenged. Annyi hogy felül kiírja, hogy ez egy tiltott oldal..én olyan megoldást keresek, ahol mondjuk a www.goldengate.hu-ra és társaira egy 401-es oldalt bedob.
Minden embernek meg kell tanulni, hogy hogyan kell élni.... csak kár hogy pont egy élet kell hozzá.
-
Atti1112
aktív tag
Sziasztok ! Egy gyors kérdés : amikor KÉSZENLÉT-be kapcsolom a gépemet és visszakapcsolom (pl. egérkatt),akkor nem látja a nem rendszer vinyómat(2 vinyó van a gépben) és a netről is lekapcsolódik.Nem lehet valahogy ezt megoldani ? Mert ilyenkor csak az újraindítással látja a másik vinyót.(Akkor meg minek a készenlét ? A netet megoldom ,hogy teszek ki egy ikont és rákattintok, akkor lesz újra net. A vinyónál is van ilyesmi megoldás ? Vagy hogyan kell ezt ? Köszi előre is.
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Milyen free író programot javasoltok amibe nem köthet bele a bsa és jól használható szoftver? -
dikmen
tag
Hi!
Infó beadandót kell csinálnom( HTML weboldalak ) és nincs jó témám.
Help!
Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest