Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Aktív témák
-
Travelos
őstag
sziasztok!
létezik-e olyan kütyü, amivel az egy szinttel alattam levő garázsomat megtudom figyelni a szobámban levő számítógépemen keresztül?
valami rádiós webkamera vagy ilyesmi?
vagy ez nagy hülyeség? -
Travelos
őstag
sziasztok, ha van egy ilyen letöltőoldal, mint pl. a rapidshare vagy az uploaded.to
akkor onnan hogy lehet letöltésvezérlővel letölteni, mert úgy simán egy nagyobb file esetén biztos, hogy megszakad.
-
Travelos
őstag
na, aki ezt megfejti, annak tudása előtt meghajlok!
indul a gépem, feláll a windows, és látszólag minden működik, de ha lemegyek a tálcára, akkor ott a kurzor homokóra lesz, és semmi nem működik. Az égvilágon semmi, semmi nem indul, még a feladatkezelő sem jön be, de a gép nincs lefagyva!!
Ha azonban gyorsan a boot után elindítok valamit, pl. most a Mozillát, akkor az megy, azért tudom ezt is most itt begépelni, de már semmi mást nem tudok most elindítani.
Már mindent kivettem az indítópultból, ami pluszban benne volt, de valami a windows motorjával van. Esetleg valami service kavarhat be, ami kicsit később indul, kb. 4-5 másodpercem van, hogy elindítsak valamit. Van úgy, hogy megjavul, és szépen feláll a windows, de általában 4-5 indítás után van ez.
Hol a hiba ? -
Travelos
őstag
na rájöttem, egy úgynevezett wgatray.exe nevű service ragad be nálam, most pl. nem fut ilyen, tehát minden OK.
nem tudja valaki, hogy ezt mi okozza? vagy mi indítja ezt el? -
Travelos
őstag
-
Travelos
őstag
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen! Sikerült!
Nem tudom ki volt az a zseni, de valaki írt egy removeWGA nevű progit. Jelenleg az 1.2-es a legfrissebb.
És leszedte! Biztosan leszedte, mert ha elindítom a windows update-et, akkor újra fel akarja rakni.
És láss csodát, a windowsom hiba nélkül felállt!!!!
Ez volt a ludas. Hiába van az embernek eredeti windowsa, elbasszák neki egy ilyen progival.
Mi más okozhatta volna a hibát, mint egy microsoft termék??? Egyértelmű! -
Travelos
őstag
hol lehet megadni a DHCP kiszolgálót a windows XP-ben?
-
Travelos
őstag
hello, ha jól emlékszem van valami dll file, amit valahova a windowsba bemásolva az audio cd-n láthatóvá válnak a wav file-ok, és feltudom másolni őket a vinyóra közvetlenül.
tudtok ebbe nekekm segíteni, vagy valami hasonló megoldásban? -
Travelos
őstag
sziasztok, olyan program létezik-e, amelyikkel gyorsan tudok csinálni egy könyvtárszerkezetet képet a vinyómról, esetleg időzíteni is tudom, hogy pl. minden este nyolckor csináljon egy ilyet egy txt file-ba??
-
Travelos
őstag
továbbá,
olyan csodaprogi van-e, amellyel formázott vinyó pontos könyvtár -és file-szerkezetét meg lehet nézni formázás előtt, de maguk az állományok nem kellenek!?? más bajom nincs ma
-
Travelos
őstag
a UPC net esetén ugye ahogy bekapcsolom a gépet egyből van net, hogy lehet azt megoldani, hogy ne csatlakozzon egyből, hanem ha csak ha én akarom, mint az ADSL esetén?!
használok még CFOS Speed-et, de abban ilyet nem találtam.
a kábelt meg nem szeretném dugdosni.
egyébként azért kérdem, mert valamiért 3-5 perc a boot időm, ha viszont nincs a modem bedugva a gépbe, akkor villámgyors.
-
Travelos
őstag
egy audio cd-n lévő wav file-okat hogyan tudom megjeleníteni a pc-n?
-
Travelos
őstag
válasz zsolesz010 #26652 üzenetére
emlékeimben él halványan, hogy meg lehet jeleníteni valahogy TC-ben a WAV file-okat, és egyszerűen le lehet húzni a vinyóra, amivel aztán lehet szórakozni akárhogy.
-
Travelos
őstag
válasz zsolesz010 #26654 üzenetére
akkor hogy tudnám veszteségmentesen leszedni?
-
Travelos
őstag
válasz zsolesz010 #26657 üzenetére
na pontosan ez a megoldás a kérdésemre, ugyanis ez szerintem csak egyszerűen átmásolja a cd-ről a wav file-okat!
köszi -
Travelos
őstag
tesztelni nincs alkalmam, szóval meg tudnátok mondani, hogy melyik rendszer a gyorsabb?
Intel Core2 E6400 + Sapphire X1900XT 256MB
v.
Intel Dual Core E5300 + Sapphire HD4550 512MB
egy átlagos alaplapban hasonló mennyiségű RAMmal ???
[ Szerkesztve ]
-
Travelos
őstag
sony minidisc-kel felvett hanganyagot lehet valahogy kiírni cd-re audio formátumban, vagy valahogy átmásolni hdd-re?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A fából készült műhold a jövő, a SpaceX-nek is ajánlanák
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- Linux Mint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest