Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
netkoo
senior tag
Üdv mindenkinek
Kéne egy kis segítség Nero Vision 4el probáltam home videot csinálni.De nagyon sok Capture let pontosan 99 hogy tudom megszüntetni és összefüzni a részeket ugy hogy ne legyen benne akadás?Samsung S22+
-
4d
aktív tag
Időközben kiderült, hogy a tesóm már próbálkozott ennél a vinyónál mélyformázással sajnos sikertelenül. DE! Liksoft fórumtársunk sietett a segítségemre: a rendszer saját lemezkezelőjével pofonegyszerűen ment a partíció törlése és utána a formázás mindent megoldott! A partition magic előzőleg nem boldogult vele.
-
lakisoft
veterán
Nem igaz hogy senki nem üzemelt még be SVN szervert ...
- Árad -
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok!
Ellopták a minap a notebookomat, irataimat, minden holmimat, táskástól. Egy-két topikot tudnátok linkelni, ahol sorstársaimmal tudok konzultálni, és esetleg vannak okosságok leírva?
Köszi: HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Krissz22
senior tag
Ez kellemetlen dolog lehet...
Én topicot azt nem tudok, de mindenképpen rendőrséghez kéne fordulnod. Mégpedig ahhoz amelyik kerületben, vagy ahol történt az eset...
Egy topicot találtam, de ez elég kihalt (szerencsére !!! ): [link]Esetleg megoszthatnád velünk OFF-ban, hogy hogyan történt. Csak, hogy tanuljunk belőle...
-
Blue@X
senior tag
Hy.
Kérdésem az lenne, hogy mivel lehet lejátszani gépen a *.evo kiterjesztésű fájlokat.
Elvileg egy 1080i HD-DVD film, de PowerDVD-vel nincs kép, csak hang, Media Playerrel is, MPlayer és VLC ugyszintén.
Ötlet?
Előre is kösz a választ. -
gézu
őstag
kereső: " the files can be played in MPC using Sonic filters and AC3" vagy
" This file plays fine in PowerDVD 6.5 (if you don't have a HDCP-compliant graphics card) and in POwerDVD 7.2 (you need a HDCP-compliant card). "
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
jani1973
tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem mi lehet a gond ha windos kockásodik és a kép lelefagy még botoláskor is pötyös a kép mikor a gigabyte logo töltöldik (alaplap tipusa) De csökentet modba meg normálisan bejön az xp Nincs tipje senkinek hogy az alaplap vagy a proceszor vagy a vga csinálhasa ezt a hibát 8800gt-van E6600-procival
Letöröltem már a vga drivert de nincs semmi változás[ Szerkesztve ]
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Egy apro kerdesem lenne, megpedig ez:
Letezik-e videokartya tesztprogram? Olyanra gondolok mint mondjuk a memtest, vagy valami hasonlora. Tehat ami alaposan leteszteli a videokartyat. (memoria, meg mittudomen mit lehet meg letesztelni a videokartyan, blablabla...) Letezhet ilyen? -
Hosssszu
őstag
válasz Dr. Romano #4318 üzenetére
Koszi!
Bar oszinten szolva en valami melyebb szintu tesztelo progira gondoltam. -
BPFeri
senior tag
-
Hybryd
tag
válasz Relevance007 #4316 üzenetére
Ájj... hogy mi mennyit szívtunk egy ilyen gépezettel (asszem 5100-as vagy vmi hasonló modell) nem bírta két gépnek leosztani a netet, ill. csak "hangulata" szerint.
Megelégeltük, és szerződésbontás + szolgáltatóváltás lett a végeUTP-s csatlakozás esetén nem is kell telepíteni, csak USB-s kapcsolat esetén.
De ha USB-n megy, akkor miért szenvedsz a másik módszerrel? -
Relevance007
csendes tag
Végre valaki, aki át tudja érezni mások problémáit is
Egyébként ha jól emlékszem, akkor le van írja a kezelési útmutatójában, hogy egyszerrre ne használjuk az Ethernet és az USB kapcsolatot.Egyébként azért szenvedek, mert szeretném egy ismerősömnél routerrrel leosztani a netet, azt meg valahogy össze kellene kötni a kábelmodemmel UTP-n keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
Hybryd
tag
válasz Relevance007 #4325 üzenetére
Mi régen routeren keresztül osztottuk a dolgokat vele, aztán tavasszal eladtam az útválasztót és életbe lépett az "egyik gép USB-n, másik gép UTP-n" szisztéma. Ez ment jó ideig, aztán az egyik gép elkezdett sz.rakodni, gondoltam win reinstallra érett, de attól sem lett jobb. Folyton lassult a net, aztán elvesztette a kapcsolatot.
Utána meg úgy volt már, hogy az a gép kapott netet, amelyiket reggel előbb kapcsoltuk be, a másikon semmi. Persze a szolgáltató ügyeletesei sz@rtak bele bármit is csinálni (nyáron még néha megnézték hogy nem-e ragadt be az IP
De érdekes, ha péntek este hazaértem, mindig volt netem, mégha aznap előtte ment is korábban a másik gép. Szóval no logika.
Mondták hogy próbáljuk meg routerrel, kettővel is próbáltuk, bármi eredmény nélkül.
A szolgáltatónál azt mondták, hogy tiltva van az usb-s kapcsolódás. Egyszerűen nem bírtam megértetni velük, hogy CSAK az működik ill. volt hogy két-három hétig simán volt mindkét gépen net, aztán utána megint nem.Most nálad kell egy gépnek mennie, meg a haverodnál több gépnek?
Mert ha 1-1 gép kell, akkor nem kell a router. Csak aztán nehogy úgy járjatok, mint mi...[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
Valaki tudna küldeni egy Sleep.exe-t (nem akarom az egész Windows Server 2003 Resource Kit Tools-ot leszedni ezért az egy fájlért).
Előre is köszi
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
lakisoft
veterán
-
Bagira01
veterán
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy az LG GSA-4082B dvd íróm miért látja a windows csak cd írónak
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
törölt tag
TCP/IP CP-hibajelentés 31: Egy rendszerhez csatlakoztatott eszköz nem működik
rendesenez a hibüzenet dob le rendszeresen, naponta 2-3 alkalommal a netről. a gép az adatlapon, op: vista, újra lett rakva, azóta is ezt csinálja. nincs fel nem ismert eszköz, hálókari is megvan rendesen, chipset, hangkari driver frissítve a gyártóéval.
Ha így ledobott, akkor se diagnosztika, se más nem segít, restart, és akkor mehet megint a móka. net adsl, de gondolom ez nem számít:S ötletek?
-
Blue@X
senior tag
Hy.
Chellos netet szeretnék megosztani routerrel, de amikor elinditom a rendszert(Vista) nincs net.
Viszont ha bemegyek a routerem konfigurációjába és nyomok egy renew-t a WAN beállításoknál, akkor utána már van net. Ilyenkor csak a DNS Server címe szokott változni(DNS Server: 213.46.246.54 , 213.46.246.53 előtte meg DNS Server: 213.46.246.51 , 213.46.246.52)
XP alatt meg nyomnok kell neki egy javítást(Hálózati beállításoknál) és jó lesz.
Mi lehet a megoldás? -
törölt tag
válasz #56573440 #4333 üzenetére
hozzátenném hogy a hibaüzi után ezeket néztem:
eszközkezelőben minden rendben, miden felismerve
mondem restart, semmi
hálókari letilt visszaállít semmi
a ledek világítanak hátul a lanon.lövésem sincs mi lehet a gond, semmi olyan nincs rádugva am,i eddig nem lett volna. hétvégén szerintem vista le lesz szedve, remélem xp alatt nem lesz ilyen...
-
Ferrarer
tag
Hi
Mi lehet a baj?
Bekapcsolom a gépet de nincs kép csak a venti pörög nem bootol a gép
thx -
Kobe
veterán
láma kérdés
gépemben van egy integrált hangkari, 3 csatlakozóval, c media, ezen a 3 aljzaton üzemeltetem az 5.1 et
viszont huzamosabb ideig szükségem lenne mikrofonra - vagyis nem akarom napont a3x átállitani drivert meg csatlakozót, szal azok a külön hagkártyák, amin 5 aljzat van, azokon a +2 között van oylan amiről mehet a mikrofon ? -
kavicssli
addikt
Az lenne a kérdésem hogy hol tudnék utánna olvasni annak hogy a windowsba csak én tudjak belepiszkálni ,állitani meg ilyenek! Adott 2 gép van rajta net viszont az egyik gépet kisöcsén használja aki ált iskolába most 7.es és most köttetjük be otthonra a netet de nem szeretném hogy minden virust leszedjen és felesleges progit felrakjon tesóm! ebben tudna segiteni valaki?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
...és ezt hol tudom megcsinálni? Amugy thx!Akkor gondolom 2 fiókot kell csinálnom 1et neki 1et nekem ami a rendszergazda.... ennek hl tudnák utánna járni a neten!? bocska csak éppen melózok...
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
slayer006
addikt
sziasztok
megmondaná v.ki ,hogy az XP-n a notepad milyen betűtipust használ defaultként ???"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kulisszák mögötti videón a zenés Symphonia
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- PlayStation 5
- Óra topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest