Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
nagyúr
nem, eltaktikáztam.
munkahelyen vagyok, és épp' baromi lassú a net, megnyomom a gombot, és tök lassan történik valami, ezért kb. 20 másodperccel a vége előtt benyomtam egy 31 eurós ajánlatot, de 2 mp-cel a vége előtt felüllicitált egy ügyes gyerek.pedig, ha működött ovlna, ajándék lett volna ennyiért.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
painkillerx
tag
hello
A kovetkezo lenne a problema:
Windows XP-t instalalom bootolassal, es amikor beolvassa a cdrol az adatokat, es jonne be a licensz meg hogy melyik particiora rakjam akkor ez jon be hirtelen: [link]Van eleg hely, uj gép tegnap jott a boltbol.
De aztan probaltam mas Windows verziokat azok siman felmentek. (xp x64, xp sp3 black edition)
Eddig mindig siman ment az installalas, ez a gep valahogy kifogott rajta, nemtudom miert.
[ Szerkesztve ]
-
gban
veterán
-
ádyz
addikt
válasz painkillerx #4405 üzenetére
valami pci.sys-re panaszkodik, jó a telepítő?
-
KoVee84
senior tag
Sziasztok!
Óriási nagy segítségre lenne szükségem...
Kaptam egy céges laptopot, de csak mint felhasználó használhatom a gépet, így semmilyen igazán fontos (pl: codecek, játékok) progit nem tudok rá telepíteni... Kérlek segítsetek! Van erre vmi megoldás? Megtudhatom vhogy az admin jelszót?Elöre is hálás köszönet!
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Azt szeretném kérdezni hogy a ADSL Teszt Szerverén router-en keresztűl hogyan tudnék ADSL sebességet mérni? -
old gray
addikt
válasz greatchaos #4391 üzenetére
XP+SP2? Van admin fiók ill usereknek korlátozott fiók vagy, hogy kell érteni a "letiltota a rendszergazda" dolgot? Tudod a rendszergazda jelszót? Ha igen akkor group policy-ből visszaállíthatóak a tiltások. Az a bizonytalan időközönkénti másolás nem biztonsági mentés? Domain-ben volt a gép vagy sima munkaállomás?
Szóval elég kevés dologot írtál a gépről.... részleteket kellenek, utána lehet okoskodni.
Int. vga-ba csatlakoztattad a routert? Megjelent a routeren a kép? (ok, elírtad, csak akkor is....)
Mit szeretnél róla megmenteni?
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
zsoi
senior tag
válasz greatchaos #4411 üzenetére
jaja, ahogy írták: GP kell.
//pld .parancs-sor és gpedit.msc -Ha XP Prof.- . de akkor már mmc is.
+ kapcsold ki a rendszervisszaállítást.
+ F8->csök. mód-> frissített adatbázisú adaware és spybot + hijackthis + security taskmanager. Ha tudod akkor ezeket másik felhasználói (rgazdai jog!) indítsd.A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Volna nekem 1 olyan problémám h. Win Vista x64 oprendszerem van.
Leszedtem a legújjab nv instalt, és 2db 8600gts-em van és ki szeretném őket próbálni sli-ben.
Az nv control panela azt írja h. az SLI Enabled de a gpuz -ben pedig disabled-en megy.
Most akkor mi a rendes tényállás?
Mert az a gondom h. nem veszem észre h. sli-be menne.
Mit tegyek?Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
old gray
addikt
Esetleg egy process exploreris segíthet a bűnös felkutatásában ha spyware / trójai szagú a dolog. Egyszerű a használata, nem kell megijedni tőle, egy kibővített feladatkezelő. A windows-szolgáltatások listája: itt.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
zsoi
senior tag
válasz spyduck #4418 üzenetére
azért nem kell "leszólni"... lehet hogy specifikus az összeállítása de az nem jelenti azt, hogy az nem lehet jó....
Pocok9b: szvsz próba másik partíció/diszk XP 32bit telepítése és nézz rá ott megy-e.... így legalább betudod határolni a hw jó-e...
[ Szerkesztve ]
A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)
-
netkoo
senior tag
Sziasztok
Melyik Vezeték nélküli Internettet érdemes megvenni?
csak levelezés és program sw frisitéskre?Samsung S22+
-
old gray
addikt
Egy iskolai+önkormányzati hálózat kezdő rendszergazdájaként tengetem az életem, 2k3 környezetben. Igyekszem bővíteni a tudásom, amiben a sok ..... user akadályoz, ilyen-olyan láma és kiborító kérdésekkel.....
-
Soja
aktív tag
Helló, gyors kérdésem lenne. A cleartype funkciót (betűk simítása a képernyőre tft monitorhoz) a vista minden verziója támogatja, vagy bizonyos verziók, pl. a basic nem?
-
jhos910
senior tag
Hellósztok!
Nagyon fontos kérdésem lenne nem informatika téren:Ma délután a helyi focipálya egyik nemhasznált részén barátom ladáját megcsapattuk kicsit, rendőrség kijött aztmondták 50 rugóig büntethetnek meg mivel nincs személygépkocsira jogosítványom. De előtte azt kérdezte a rendőr hogy van e önálló jövedelmem, mondom nincs, akkor nem lesz bírság. Utána meg modnták hogy többszáz ezer ft lesz majd a fű helyreállítása.
Végül az lett hogy a füvet fel kellett gereblyézni.A bírság érdekelne engem. Azt tudom hogy a kismotoros jogsimba kapok 3 pontot
De bírságról szól a kérdés: Ez tényleg így van e hogy nem kell fizetnem? Vagy kell?
Fontos lenne nagyon, hogy mire számítsak.[ Szerkesztve ]
-
Jako41
csendes tag
Hali!
Valaki megmondaná nekem,hogy ez az érték Sata II-es HDD-nél normális-e?
Maximális UDMA átviteli mód 150MB/s(6)
Aktív UDMA átviteli mód 150MB/s(6)
Ez nem sata I-ben megy?[ Szerkesztve ]
-
Jako41
csendes tag
Na, az a helyzet, a vinyón az van ha nincs jumper bedugva akkor SATA II.
És nincs bedugva. A biosban nincs ilyen beállítás? ASUS A8N sli del.
A vinyo: Seagate Bara.250.
Megjegyzem a fiamnál a WD 200-as is ugyanezt az értéket mutatja,az is sata II,
a lap ugyan az.[ Szerkesztve ]
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Nagyon fontos lenne! Rákötöttem a beltéri egységet a videóra. A videón kristály tisztán be is jön a kép, de semmi hang. Beállításokat is néztem. Mi lehet a probléma?
Kösz."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Backspace
tag
Kedves Fórumtársak!
Ma vettem egy Logitech Dirving Force EX-et.
Telepítésnél, amikor az eszközt ismerné fel a logitech installer, két ismeretlen eszköz ugrik be, amikhez drivert keresne a gép.
Már mindent kipróbáltam. Mindegyik USB port-ot leteszteltem, csökkentett mód, másik driver...Egyszerűen nem találja meg az eszközt.
Kérlek segítsetek, nem szeretnék Windowst reinstallálni!
szerk.: Másik gépen próbáltam a kormányt, és ott gond nélkül működik! Ott is 32bites XP van!
-
dikmen
tag
Hi!
Melyik a jobb egér?
Logitech mx1000 vagy G7? -
nrbii
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Az Abit IS7 alaplapom integrált hangkártyája helyett megérné-e egy ilyen hangkárya: Creative Audigy SE 7.1? 5.1-es hangszóróim vannak egyébként.
A másik dolog, amit kérdezni szeretnék, hogy mennyire igaz az, hogy egy hangkártya terheli a processzort, és hogy emiatt érezhető különbség van pl. egy nagy gépigényű játékban?Köszönök minden választ!
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
válasz Backspace #4432 üzenetére
így próbáld!
start-->sajátgép jobb klikk-->tulajdonságok-->hardver-->eszközkezelő-->a kérdőjelesre jobb klikk-->illesztőprogram frissítése-->telepítés haladóknak-->szerepeljen a keresés az alábbi helyen (itt válaszd ki) vagy ha nem jó akkor válaszd a ne legyen keresés magam választom ki a telepítendő illesztőprogramot!
Remélem így jó lesz! -
Krissz22
senior tag
Látom már többen is válaszoltak, de én is kiegészíteném:
Mind2ő egérhez volt szerencsém. Az egyik elsősorban irodai használatra van (MX1000), a másik pedig játékosokra lett szabva (G7). Attól független használható az MX1000-es is játékra, a G7-es pedig irodai használatra. Azt te tudod, hogy mire kellene majd neked. Esetleg ha teheted, akkor vásárlás előtt próbáld ki mind2őt és utána dönts.
-
ToBeY
nagyúr
Az mitől lehet, hogy nem indúl el az nvidia vezérlőpult?Rányomok többször is és nem történik semmi.Pedig kéne, mert a tv out-ot kéne beállítanom.
-
rii
nagyúr
korlátozott user nem nézheti meg a naptárt, és nem állítha monitoir kikapcs időt? akkor se ha tudom az admin pswd-t?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest