Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Chris82
senior tag
Sziasztok!
VLC formátumban van pár zeneszámom. Vissza lehet valamivel írni ezt audio cd formátumba?
Válaszokat előre is köszönöm! -
True
aktív tag
Nekem anno egy Mitsumi CD íróval volt hasonló gondom.
Power calibration error-t kaptam mindig de csak az RW-s lemezeknél, amikröl szegényekről (Philips) kiderült hogy az iró olyan szinten megégette őket/ vagy a törléshez kevesebb mértékben generálta a lézer számára a szuflát, bár ez utobbit kétlem, hisz ismerősöm irója is csak többszöri próbálkozásra tudta törölni, viszont utána meg már irni nem lehetett...
Szvsz valami megmakkant az íróban, viszont az egyszer irható cuccokat azóta is profibban irja (föleg audiót hisz 1X-2X ir) mint bármi más! Audióra csak azt használom...
Se ugrás, se adathang, se hiba, még a szokásos karcos állapotba kerülés után is nagyobb %-ban eszi meg a kocsihifim, mint bármi mást... (francos finnyás JVC).Remélem valami kis támpontot sikerült eme zagyvaságban adnom azért...
Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál volt, amíg az új PH láthatatlanná nem tette...... ja a mágnesmotort, csak ráadásnak csináltam...
-
Neck
veterán
Gyors kérdés:
A Hitachit választanám, csak olyan rossz hírük volt/van?
Az előző 200asom ami meghalt az Samsung volt szal bizalmatlan vagyok. Na mind1, szal melyiket?Maxtor-Seagate 250GB 7200 8MB Cache SATA2 - 13.900 FT - 55,6 FT / GB 1ÉV
Hitachi 320GB 7200 16MB Cache SATA2 - 17.400 - 54,375 FT / GB 3ÉV
Maxtor-Seagate 320GB 7200 16MB Cache SATA2 - 18.800 FT - 58,75 FT / GB1ÉV
Samsung 400GB 7200 16MB Cache SATA2 - 21.500 - 53,75 FT / GB 3ÉV
Seagate 400GB 7200 16MB Cache SATA2 - 22.200 - 55,5 FT / GB 1ÉV
WD 400GB 7200 16MB Cache SATA2 - 22.810 - 57,025 FT / GB 3ÉVAn α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Qru
MODERÁTOR
WD a legjobb választás (Seagate-et megvette a Maxtor kb ugyan az a 2). Samsung sem rossz már. Egy kis teszt.
#nincsbennetarcsi
-
Pala
veterán
"Seagate-et megvette a Maxtor kb ugyan az a 2"
Akkor ezért látok én bizonyos árlistákon SeaMax nevű vinyókat??
Ma legalább 6-7 számtech üzletet bejártam, vinyót akartam venni, de mindenhol Maxtort meg Samsungot akartam rámsózni.... nem hiszem el, hogy egyetlen helyen sem lehet normális _winchestert_ kapni
WD-n meg Seagate-n kívül semmiben sem bízok, de úgy látom, lassan már ez utóbbiban sem lehet. Ennek ellenére lehet még kapni normális Seagate vinyókat, csak nem túl sok helyen. -
Thrawn
félisten
Sosem lehet megbízni egy vinyóban, mindegy milyen márka. Ha valamelyikből kifogsz egy rosszat, olyat nem szívesen veszel mégegyszer. Én pl Seagate vinyóban csalódtam már, de nem ezért nem vettem többet.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Pala
veterán
Hitatchi-val mi a helyzet? Megbízható úgy nagy átlagban? Engem az se zavar, ha a sebessége csupán átlagos, csak megbízható legyen...
-
ádyz
addikt
sziasztok!
azt szeretném tudni, hogy az baj, ha a Samsung SP1654N 160Gb PATA vinyóm idleben 40C° terhelés alatt meg 43C°?
-
makszi
aktív tag
Tudja valaki hogy az Adobe Lightroom nevű progi ki tudja e használni ha X2-es proci van a gépbe? Illetve hogy az 1 gb RAM az kevés-e neki mert jelenleg annyi van meg egy 3500+-os Venice és eléggé lassan képes a RAW -kat szerkeszteni is meg konvertálni is...
Egy Abit AN8 Ultra a lap, és szerintem nem kéne illyen lassan mennie?
Előre is köszi a segítséget. -
Chili7
őstag
Az kodek probléma, ha látni az álló filmkockákat, csak nem játsza le folyamatosan őket a wmp?
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Alig tudtam belépni ...
Mindig ezt irja ki:
503 - Service Unavailable
Sajnos kérését pillanatnyilag nem tudjuk teljesíteni. Kérjük próbálja újra egy kicsit később.
Unfortunately your request can not be fulfilled at the moment. Please try again later.Most meg amikor topikot akarok váltani, akkor irja ki. És iszonyat lassan tölti be az oldalakat ...
Press any key to continue ...
-
PPSH
őstag
hi emberek.lenne egy kerdesem.CoD2 multi elkezdese utan 15-20 percel kekhalal nincs tulmelegedes.most a 163.71-es driverrel is ezt csinalja meg az Xtreme-G 163.71 Final-lal is csinalta csak azt leszedtem hatha az baszott be neki.mi lehet a geppel.szetcseszodott a ram?ja es akkor tudna valaki linkelni olyan memtestet ami kezeli a 4gb-ot mert ami van ezzel csak 1gb-ot lehet tesztelni es ezzel azonnal hibat dob ki az elejen meg mielott elkezdene tesztelni a ramokat
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
Kötelező
senior tag
sziasztok
Sound Blaster Audigy 2 Value-hez ha leszedem a drivert a creative honlapjárol és felteszem az elég meg ami a CD-n van Media Source stb..Az elég?? Ezt az EAX-ot honnan tudom leszedni? Vagy alapból benne van a driverbe? Amugy az AC'97 -től semmi különbséget nem veszek észre Mivel tudom letesztelni, mi az a game ami EAX-ot használ?
ja és Igy ismerte fel a windows: Creative SB Audigy 2 (WDM) Ez igy jó?
Eéőre is köszi.Tomi:(
-
kem
addikt
válasz Kötelező #1221 üzenetére
Az úgy jó ha ugy ismerte fel.
EAX-ot a driverCD-ről pakolja fel, ha mindent föltelepítesz, de szerintem nem a driver tartalmazza. De inkább a netről szedj le mindent,
nekem az au2 ZS-hez használhatatlanok a driver CD-n lévő cuccok.
EAX-ot ha bekapcsolod, akkor az (pl)mp3-at is kiküldi az összes hangfalra.Köszi!
-
makszi
aktív tag
Valaki a #1215-re mondjon valami okosat!
-
törölt tag
-
Chili7
őstag
Tudja valaki, hogy merre kell keresni a "asztali dvd írót, de milyet?" c. topikot? Nem találom!
-
True
aktív tag
Megeshet, de gondolom nem kommersz lemezeket használsz, azokal előfordulhat olyan hogy a ráirt sebességet nem birja, vagy a 2,4X-t nem komázza... Próbálj más sebességartományt opcionálni, de azt is inkább lefelé...
Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál volt, amíg az új PH láthatatlanná nem tette...... ja a mágnesmotort, csak ráadásnak csináltam...
-
Milyen két antennás routert ajánlatok?
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
-
DTF
aktív tag
Valószínűleg a DVD olvasó hibája lehet, mivel semmilyen információt nem tud leolvasni róla, még üresen sem!
Fomázni sem, törlni sem lehet, szóval valószínűleg a DVD-író nem támogatja lemezt.
(ezidáig DVD-RW-s lemezeket használtam 1-2x sebességre optimalizálva, de véletlenül +RW-set vettem, ami 1-4x sebességet támogat, a DVD író 2,4x-essel szeretné írni, és ekkor jön elő a hiba.) Így a DVD-k mennek a kukába, de azért köszönöm az eddigi segítségedet!DTF
-
Sirandrish
legenda
Halihó. lenne egy kérdésem...
Most abban a helyzetben vagyok hogy a Procim és a Memom is egyre kevesebbet ér(nem árban,Persze abban is de a lényeg így a mai gamekhez pl)
Athlon 64es 3500+os procim van és 2*512M DDR ram.
Nahmármost...jelenleg annyi keretem van hogy az egyiket lecseréljem...melyiket?
Melyik fontosabb? melyik a nagyobb prioritásu?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Thrawn
félisten
válasz Sirandrish #1247 üzenetére
Mondjuk a Procit egy X2-re. HERR Z-nél találsz.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Sirandrish
legenda
igen a Procit már le is tárgyaltam vele
csak nemtudom hogy akkor az most fontosabb szerinted?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Thrawn
félisten
válasz Sirandrish #1249 üzenetére
A procival nem minden játék fog gyorsulni, de rosszabb semmiképpen nem lesz. Mellesleg egy kicsit meg is lehet piszkálni, gyári hűtővel is kihozható belőle a 2400-2500 MHz. A ramot is fontos lesz/lehet fejleszteni, de ha XP-t használsz akkor még ráérsz vele.
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Hobby elektronika
- Szólánc.
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest