Hirdetés
- VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Érdekes dolgot művel a mozillám, Ctrl + N-re nem reagál, új ablakot nem tudok nyitni, és vagy egy ilyen szürke sávom. Hogy lehet eltűntetni? -
mazda626
addikt
Sziasztok!
tudtok olyan progit mondani amivel játékokból tudok videót felvenni? Fraps-ot ismerem, de nagyon megfogja a gépet, GameCam 1.4 pedig nem minden játékban működik. Esetleg létezik más progi?
-
mazda626
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek! Így tényleg jó, és le is tudom játszani. VirtualDubbal konvertálgatok.
-
mazda626
addikt
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy nem tudok DVD-t írni. Mikor írom a lemezt a vége fele azt a hibaüzenetet kapom, hogy "Meghatározhatatlan író hiba!" Van amikor már lezárta a lemezt és akkor dobja ki, de a lemez olvashatatlan. Mitől van? Kevés a táp? Tudom hogy nem egy bajnok és életveszély vele hajtani, de a garanciáli időt csak ki kéne bírnia. Hallottam olyat is, hogy a Gigabyte EasyTune progija kavar be, de az nincs is felrakva, meg mikor fennt volt akkor sem volt vele baj.
Ti mire tippeltek?
-
mazda626
addikt
Hali!
Nagyon idegesítő problémám lenne. Van egy Q-tec 310-es webkamerám. Rádugom a gépre, a ledje szépen világít, felérzi, hogy USB kamera, kéri a drivert. Felrakom, mikor pontosan felérzi, akkor viszont a kamera power ledje kialszik. Miért??? Kormánnyal is ugyanígy vagyok! Míg nincs felrakva a driver, addig gond nélkül felérzi, de használni nem lehet, mikor felmegy a driver, utána azt sem érzi fel. USB-s külső vinyó működik, pendriveok is. Mi lehet a baj? Intel Chipset driver fennt van.
Mindenki másnál jó a webcam, egyedül nálunk nem, bratyó notiján sem, másik ugyanolyan notin igen, és másik asztali gépen is.
[ Szerkesztve ]
-
mazda626
addikt
válasz benneddeck #1983 üzenetére
Nem fogom, de új Winnél is ezt csinálja. Tapasztalat!
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Media Playerben és Media Player Classicban is dupla feliratom van. Hogy lehet beállítani, hogy csak 1 legyen? -
mazda626
addikt
Köszönöm mindekinek, a Vobsubot kikapcsoltam és jó lett! Tudok Szökni.
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Szökés 3. évad, második részéhez szeretnék feliratot, de nem találtam. Caph készítette a felvételt. Köszönöm! -
mazda626
addikt
válasz mazda626 #3153 üzenetére
Megvan, jó kis oldal feliratokra: hosszúpuska
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Létezik oylan progi, mellyel úgy lehet átnevezni a meghajtók betűjeleit, hogy egyúttal a Registryben is írkál, így nem kell újrarakni az OS-t? -
mazda626
addikt
Bocsi, szóval az a gondom, hogy 3 hónapja az alábbi betűjeleket bámulom: F (rendszer rész, XP itt csücsül) G (adat), utána az író. Ha beteszem a 80-as Maxtort, akkor az lesz a C. Ez már régóta irritál, de most jutottam el oda, hogy tegyek is valamit érte. Ezért kérdeztem, mert át szeretném nevezni az F-et C-re, a G-t D-re, a Maxtort E-re, utána meg lehetne az író F.
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Hogy hívták azt a magyar srácot, aki 2004-ben megnyerte az egyik külföldi verenyt ami fiatal kutatóknak ovlt rendezve, 2D-s valamit alakított 3D-s készülékké. -
mazda626
addikt
Sziasztok!
UTóbbi két napban minidg úgy indul a gép, hogy a rendszer súlyos hiba után állt helyre, pedig rendesen lett kikapcsolva. Most meg Nero 98%-nál nem válaszol, de úgy, hogy az íróm sem reagál!!! Mintha nem lenne áram alatt!! Végét járja az ideglenes Vargáné? -
mazda626
addikt
Sziasztok!
Nem értek egy dolgot, remélem tudtok segíteni.
Nosza bele is vágnék, szóval immáron közel 1,5 hónapja M-tech 450W-os táppal rendelkezem. Nem értem az alábbi "problémát". Mikor kikapcsolom a gépet, akkor a táp kapcsolóját is le szoktam nyomni. Következő bekapcsolásnál táp fel, utána bekapcs. Az az érdekes, ha leállítom a gépet, de a tápot nem nyomom le, és vissza akarnám kapcsolni a gépet, akkor elindul ugyan, de a monitor ledje sárga marad, nem bootol, ventik pörögnek mindenhol. Hosszan nyomom a power gombot a házon, leáll. Imét bekapcs, megint nem jó. Elmentem egészen 6 próbálkozásig, 7-edjére bekapcsolt. Volt olyan eset is, hogy táp felnyom, bekapcs, majd 1mp után a gép lekapcsolt magától. Megint, megint, de ez nem az a bootmizéria, ami előfodrul P35 chipszetnél.
Találkozott már valaki hasonlóval? Mondom, 1,5 hónapja élek így rettegésben. A gép megy, ha egyszer elindult, utána jó is marad, maradt. KOPP KOPP KOPP. -
mazda626
addikt
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, mit tegyek fel, illetve milyen plugint alkalmazzak Rivatuner-ben, hogy a monitorozásnál láthassam a CPU hőmérsékletét?
Előre is köszi! -
mazda626
addikt
Sziasztok!
Utóbbi napokban egyik barátom gépe csak úgy el kezdett szarakdoni. Bekapcsolásnál kékhalállal nem indult, arról leszokott, helyette jött ez, netezés közben dobta a linkelt hibát. Főként sok program egyszeri futtatásakor jön elő. A gép több mint 2 éves, ASUS P5GPL, 2x512 RAM, P4 3.0GHz, MSI 6600 VGA. Sohasem volt tuningolva. Memó/alaplap hibára tippelek. -
mazda626
addikt
Sziasztok!
Egy programot keresnék, ha egyáltalán van ilyen:
Beszkennelt gépi szöveget képekkel, ábrákkal fel tud ismerni, és dokumentummá tudja konvertálni, esetleg képes arra is, hogy felméri hol van sortörés, ilyen-olyan formázás.
Létezik egyáltalán efféle program? -
mazda626
addikt
Sziasztok!
Barkácsolós kérdéssel fordulnák hozzátok.
Mostani gépemre így, ahogy van rádughatok nyugodtan 2db Revoltec neont? (2x2 cső inverterrel) vagy az már sok? Ha rádughatom és később veszek egy 8800+ kártyát, és egy 4 magos CPU-t, akkor is rajtamaradhat? Mérsékelt tuning lenne csak.
Másik kérdésem:
Régebben volt nekem egy Thermaltake Silent PurePower 480-as tápocskám. Ahhoz volt 2 db ventiszabályzó, egy hátra szerelhető és egy 5.25-ös helyre való. Most van egy TT Big Typhoon 120VX hűtőm, amin van egy poti, lehet szabáolyzni a fordulatszámot. Mindhárom szabályzó csatlakozója ugyan olyan, de a potik hátulján más "?adat?" áll.
A TT BigTyp ventiszabályzón: 4-es négyzet: bal felső sarok B1, alatta üres, jobb felső sarok: 03, alatta HD.
A másik kettő, táphoz kapott szabályzón: csak B1 és 03 szerepel.
Kipróbáltam mindegyiket, működik, de a tápos szabályzóval csak bizonyos tartományig megy a venti, utána hibáa csavarom nem pörög tovább (ennyi baj legyen, kényelmi szempont a lényeg), vagy ez így nyírja ventit?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
mazda626
addikt
Sziasztok!
Ezt a videót mivel tudom letölteni? -
mazda626
addikt
Sziasztok!
Camtasia Studio 5 programmal ha Windows Media Playert veszek fel, nincs kép, csak hang. De más alkalmazásnál, pl Firefox, TC OK minden. -
mazda626
addikt
Sziasztok!
X-Fire nevű program mennyire lehet "veszélyes"? Gondolok itt arra, hogy szinte percre pontosan kiiírja, hogy az illető milyen játékkal mennyi ideig játszott. -
mazda626
addikt
Sziasztok!
Wheeler Dealers, Pimp My Ride stílusú sorozatokat szeretnék nézni. Említenétek pár hasonló műfajú műsort? Mivel nincs kábeltvnk, vagy UPC-nk, marad a torrent. -
mazda626
addikt
Sziasztok!
Meg szeretnék nézni egy filmet, de a kiterjesztése .daa. Nem is hallottam még ilyenről. Mivel tudom lejátszani? -
mazda626
addikt
Miért nem jön be az oldal? Erről a programról még nem is hallottam.
RX-7 Klub -
mazda626
addikt
Sziasztok!
Adódott egy elég kellemetlen probléma. Leállítom a Windowst, írja hogy várjak, firssítést telepít. Oké, megtörtént, szabályosan kikapcsoltam a gépet. Következő bekapcsolásnál boot előtt BOOT.INI filet hiányol, de egyből tovább is lép, betölt a Windows. Elindítom a Mozillat, és a mesterjelszóm nem fogadja el, nem tudom törölni se és módosítani se, amit idáig elfogadott, most hirtelen nem. Mit lehet tenni?Elgépeltem.
[ Szerkesztve ]
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Apunak szüksége lenne egy Magyarország térképet magában foglaló autós térképkereső programra. Útvonalat akar tervezni. Létezik ilyen progi? Régen a Vandort használtuk, most is ilyesmi kéne, könnyen használható és elfusson egy P3 800MHz-en 128MB RAM mellett.
Köszönjük!
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Dacia topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Új Asus ROG Zephyrus G14/RYZEN 7-6800HS/16GB Ram/1000 GB SSD/AMD RADEON RX 6700S 8GB/GARI
- Freewell Mega Filter 16 Pack szűrőkészlet DJI Mini 4 Pro drónhoz
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest