Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
PPSH
őstag
hi emberek.lenne egy kerdesem.adott egy 20 perces avi anyag.namarmost.az vele a gond hogy rendesen gyorsan megy de akciosabb jeleneteknel lassul.pl mint a gamek.es csuszik egy kicsit a hang.hogy tudnam ugy konvertalni hogy ezek a jelensegek megszunjenek?
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
STC Speed
őstag
Üdv all!
Én csak annyit kérdeznék,hogy az én gépemből kivettem a HDD-t rajta minden adat most odaadnám hvaeromnak de nem akarom h az adatokat megnézze.
Egyáltalán megtudja vagy csak úgy látja a gépe ha leformázza? -
Chili7
őstag
Hello!
Véletlenül az angol verziót vettem meg az Adobe Acrobat 7.0-ból. Pár dolog nem világos, lehet hozzá magyarítást találni valahol?
thx -
STC Speed
őstag
Rendben köszi all!
-
törölt tag
-
Norbiiii
tag
Sziasztok segitsen valaki legyen szives mert megőrülök!
Adott egy socket A-s konfig : athlon xp 2200+ throughbed A mag ,soltek nf2 lap,9600xt,1db maxtor vinyo,hangkari.,2db házventi..........! A probléma a következő,nyáron a nagy melegben terhelés alatt a gép csak 30 percig birja a működést,valami tulmelegszik és ujraindul! Ha leveszem az oldalát akkor is,ha levett oldal mellett rendes szobai ventivel hűtőm akkor mükszik csak! Sokmindenre gyanakodtam már: procira h esetleg sarkazott,passziv chipsethűtőre,alaplapra,tápra,vinyora! a proci nem sarkazott,a lap rendben,a tápot cseréltem már,a chipset nem olyan forro h attol lenne,a vinyot hűtöm + ventivel! Nemrég nézegettem a hőmérsékleteket 3 progival is! Everest:62fok,speed fan:60fok,motherboard monitor:48fok!? Most melyik az igaz? Elég gyanus h az everest és a speedfan,de akkor nagy a baj! Két napja pasztáztam ujra a magot és ezekszerint fő a procim!? Valaki tudna segiteni mit csináljak,vegyek egy atom jo hűtőt,pl:Zalman és hátha? Amugy most egy rézmagos spire hűti! Légyszi segitsetek! -
rii
nagyúr
válasz varga911 #756 üzenetére
[OFF]nemtom ... csak nehogy quick format legyen, nem?
mert az csak azt mondja meg, hogy a terület felhasználható, de nem nullázza ki ....
az unformat parancs erről szólt régebben, meg a format /ulegjobb egy egy partició törlés, majd létrehozás, formatálás[/OFF]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
nekem egy olyan kérdésem lenne, hogyha van egy (film) DVD-m, amin nincs magyar felirat, akkor azt honnan lehet rá varázsolni?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hi!
Azt vettem észre, hogy ha töltök le vmit a netről, majdnem kivétel nélkül CRC hibás, vagy hiba a tömörített fájlban, vagy egyéb hibaüzenettel szar.
Konkrétan RTW-hoz szedtem volna le patcheket, a magyar oldalról is, és külföldiekről is, több mirror-ról.
Gyanítom nem kizárólag szar peccsek vannak a neten, ezért valószínűsítem, hogy a hiba az én készülékemben van.
Mi tud ilyen hibát csinálni? Hardveres hiba ez? Baszakszik az alaplapi hálókarcsi? Vagy a proc? Vagy a memcsik? Csinálok majd memtestet, ha lesz rá lehetőségem
Vagy szoftveres? Vindóz? Opera? Vagy mi a szösz lehet? -
sgergi
veterán
válasz [HUN]Tyson #765 üzenetére
Memória, hálókártya hiba lehet hardveresen, ki kéne próbálni másik hálókártyával. Szoftveresen a letöltőszoftverrel lehet hiba, esetleg próbáld meg explorer-rel.
-
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
segitséget kérnék:
szval, wireless router kellene, nem drága de egy 40cm tégla + 10cm Ytong kombináción keresztül kellene egymást látni 4 gépnek, 10m-en belül.
Mi lenne a bestbuy?thx!
[ Szerkesztve ]
-
gogle
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom egy Amd 2000xp-géppel.
A lényeg hogy valamikor beindúl valamikor sípol valamikor beindul az xp-é de nincs kép néha ha kihúzom a lapból a tápot és visszadugom akkor jó utána kb 3.beindulásra már megint csak sípol.
A videó kártya az biztos jó,a ram is.
Én a lapra tippelek de mielöt vennék egyet azért megkérdezem hátha volt ilyen baja valakinek és sikerült orvosolni.
Tegnap itt volt nállam a gép kiszedtem a procit itt jó volt elvitte haza a srác és már megint csinálta.
Elem probléma esetleg okoz ilyen hibát?
Vagy lap vagy a proci?
A választ előre is köszi! -
gogle
aktív tag
Lenne még egy kérdésem.
Egyszerüen nem találom a hardver piacot.(el volt mentve a link de már nincs ott) csak az apróhírdetések vannak.
Megszünt?
Rég nem voltam fent,látok változásokat és ezért kérdezem!
-
ádyz
addikt
válasz [HUN]Tyson #766 üzenetére
lehet, de nekem is egy "rézmagos" spire volt, szvsz. spire és alcomp= ég és föld
-
Novo
csendes tag
Hi! Miért van az h ha felmegyek a windows update webhelyre az ezt írja ki:
Köszönjük érdeklődését a webhelyünkről elérhető frissítések iránt.Ez a webhely csak Microsoft Windows operációs rendszerekkel használható.
Ha a Macintosh operációs rendszerekre készült Microsoft-termékek frissítéseit keresi, látogasson el a következő címre: http://www.microsoft.com/mac/-A 13 éves újonc ;)-
-
tildy
nagyúr
Emlékeim szerint régebben volt itt cikk a prohardveren a kijelzőtípusokról: oled, tft satöbbi , Ilyen átfogó, összefoglaló cikk volt, Sajna nem találom, tud valaki segíteni?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Hörpi
tag
Sziasztok!
Nekem a következő problémám lenne...
Egy Volvo S80 -ashoz szeretnék magyarország térképet mert ami most van benne az csak a nagyobb városokat ismeri...
Az eredeti Volvo navigációs rendszer van benne...
Állítólag valami lemez van benne... Ezt kell kicserélnem...? Hol lehet ilyet kapni és kb. mennyiért? A kocsi hátuljában van egy optikai meghajtóhoz hasonló valami..., csak ebben kell kicserélni a lemezt?
Ha valaki képben van segítsen legyen szíves mert sürgős lenne...
Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...
-
Hörpi
tag
Nekem csinált ilyesmit a régi alaplapom ...
Nálam a floppy miatt fagyott le a bios és ugyanilyen sípolásokat csinált, míg másnap pedig indult rendesen. A floppy kiszereltem biosban kikapcsoltam és megoldódott a problémám...Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...
-
SCRIPT
tag
Menne ez a proci, Intel celeron 1,7MHZ/128/400 az alábbi alaplappal?
Egyébkéne a proci eddig mpga478b foglalatban volt.ASUS P4B
alaplap jellemzője:
CPU
-- Supports Intel® Pentium® 4 processor in the 478 pin package.
-- Supports 1.3 ~ 2GHz and up.
Chipset
Intel® 845 (593 FC-BGA) Chipset
- AGP 4x slot
- Support PC133 SDRAM
Intel® ICH2 Chipset
- AC'97 Controller Integrated
- 2 full IDE channels, up to ATA100
- Low pin count interface for SIO
FSB
- Support 100MHz FSB
- Support 400MHz Intel NetBurst micro-architecture bus.
Main Memory
-- Supports three PC133 SDRAM slots.
-- Supports up to 3GB memory size.
Slots
-- One AGP (Accelerated Graphics Port) 4x slot (1.5V only)
-- One CNR (Communication Network Riser) slot
On-Board IDE
-- An IDE controller on the ICH2 chipset provides IDE HDD/CD-ROM with PIO, Bus Master and Ultra DMA66/100 operation modes.
-- Can connect up to four IDE devices.
Audio
Optional audio for S/PDIF-out (SONY/Philips Digital Interface)
On-Board Peripherals include:
- 1 floppy port supports 2 FDDs with 360K, 720K, 1.2M, 1.44M and 2.88Mbytes.
- 2 serial ports (COM A + COM B)
- 1 parallel port supports SPP/EPP/ECP mode
- 4 USB ports (Rear * 2/ Front * 2)
- 1 audio/game portTHX!
-
SCRIPT
tag
Persze nem MHZ, hanem GHZ -----> Intel Celeron 1,7GHZ/128/400
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
az új msi k9n neo f v2 alaplapomhoz nem találok sehol hőmérséklet és
fordulatszám figyelő programot, everest, speedfan nem megy.van ötletetek?
-
V.Stryker
nagyúr
-
aviator
tag
Üdvözletem
Az integrált hanggal kapcsolatban lenne olyan kérdés hogy XP-ben minden gond nélkül tudja az 5.1-et viszont vannak alkalmazások ahol csak a két front hangfal szól. A régi Audigy hangkártyának a drivere tudott olyat hogy CMSS funkció, az megoldotta ezt a kérdést, és tudott olyat is, hogy Stereo Surround, amikor kettéválasztja a front és a rear csatornán futó jeleket, vagy nem tudom mit csinált, viszont így működött az 5.1, még attól is függetlenül hogy a játék támogatta ez az 5.1-et. A Realtek Software-ben ilyet sehol nem találok.
Az lenne a kérdés hogy hogy tudnám előhozni ezt a funkciót mert nemlétezik hogy nem tud ilyet egy P5K-s hangkártya még akkor is ha integrált!
-
törölt tag
pl. ha be van lőve az 5.1 a szoftverben be kell kapcsolni a virtuális kitöltést
[IMG:www.kepfeltolto.hu/2007/10/1/thumbnail_5ko1.jpg]kép[/IMG]
-
törölt tag
válasz FehérHolló #795 üzenetére
Kipróbálom, még nem teszteltem.
Bár a P5K-n alc 883-as chip van, az én lapomon alc 887-es. -
törölt tag
Működik, kipróbáltam.
R151 verzió, az, ami az alaplapi CD-n volt.
Abit AB9QuadGT.
Elvileg a driver univerzális.
itt van -
törölt tag
-
FehérHolló
veterán
válasz #96302336 #797 üzenetére
Köszi szépen!
Holnap kipróbálom, hogy működik-e nálam is (Asus P5W DH Delux). Majd még írok róla.
Asus supportja hagy némi kívánalmakat maga után, és mindig más forrásból kell beszerezni a drivereket, kicsit kezdem unni már.
(Vistás driverre volt már egy ideje szükségem, XP alatt tökéletesen megy.)
Skynet is real. It's called Google.
-
Olcsi
senior tag
Visszatérve a [#730-as hozzászóláshoz]: a probléma továbbra is fennáll, sőt egyre gyakrabban fordul elő, hogy bedob hirtelen egy kék ablakot összevissza szöveggel, hogy leállt a gép, és ezután újraindítja. Ki tud erre valami megoldást, mert már nagyon kezd idegesíteni, szervÍzhez meg nincs időm...
Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- BestBuy ruhás topik
- Gitáros topic
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest