Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
csongi
veterán
Mert az xfirénél be lehet állítani a frissítések letöltéséenek a sávszélességét. És alapból maxra van állítva, így game közbe gátlástalanúl letölt ami lagghoz vezet. De laggot okozhat vírus írtó vagy a tűzfal is. nekem van hogy laggol bármit teszek. De van hogy úgy repűl ,hogy egy kattanás sincs benne.
Cicero: Én ezt használom. Win media player 11.[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
sziasztok!
kérdésem:meik az "izmosabb" kártya? 7300GT vs. 6600GT?
-
cannibal
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy programot amivel le tudom ellenőrizni,hogy jol kötöttem e be az 5.1 es rendszeremet vagyis egyenként megszolaltatja a hangfalakat?
Köszi! -
rii
nagyúr
hello
tudom, h már kérdeztem, de nem tudom visszakeresni, és ujra aktuáélissá vált, hogy be kelltennem a gépmbe 2 hdd-t....
és ehez valamilyen vezérlő karit keresek.
gondolom valami raid kell...előre is köszönöet!!
ez elegendő? [link]
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
joergie
őstag
halihó.
lenne egy nagy problémám, és bár ez már biztos ki lett vesézve ph-n, most nincs rá időm megkeresni. Tehát adott egy xp(sp2) ami nem bootol, és ki kéne nyerni belőle az outlook leveleket(2003 vagy express).ötlet?tehát másik vinyóról bootolok, csak adat formájában tudom elérni a leveleket.köszi, üdv joergie
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Yooha
aktív tag
RAID csak akkor kell, hogyha a HDD-ket összefűzni/tükrözni akarod, egyébként, két egymástól függetlenül működő HDD esetén nem kell. Kártya meg akkor kell, ha nincs az alaplapon megfelelő számú csatlakozó.
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
csongi
veterán
Mikor kikapcsolom a gépet az egér és a billentyű világít. Mitől lehet ez? Az egér usb-s a bill meg ps/2-es porton van.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Hol találok olyan weboldalakat, ahol olyan betütípusokat találok, amelyek támogatják a magyar ékezetes betüket is? Dafont, 1001font, stb... ezeket néztem már, de nem tudom hogyan szűkitsem a keresést azokra a fontokra, amik nekem kellenek. Van valami nagy magyar oldal, ahol van egy rakat ékezetes font?
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
rii
nagyúr
tom, hogy raid csak akkor kellene, ha tömböt akarok, meg mirror, meg raid 5 meg raid 0, de perszne _totál nem értek a raidhoz_ ... a raid kártyára azért gondoltam, mert nincs kimondottan IDE-card, mint a régi szép ISA bus-os 286-os időkben , ahol még nem volt alapintegrált a IDE vezérlő.
meg pont azért kell valami card, mert a alaplapomon levő +IDE csatlakozó az csak EIDE-ket hajlandó kezelni ;-(csongi: THX
Agostino talán még a Photoshop-os topikban kérdezd meg [link] .. ott vannak font-os emberek vagy http://dtp.lap.hu/
[ Szerkesztve ]
-
Lamair
aktív tag
kérdés
van egy vista-s rendszerem a rendszervinyó egy 200GB-os maxtor ez kettévan particionálva
a C-a rendszer értelem szerűen a D aszámomra fontos cuccokna úgynézki megfog halni a vinyóm!
átlehet mentenem a működő rendszert a partícióval együtt? vagy külön, vagy valahogy?
''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''
-
Qru
MODERÁTOR
pps doksit hogy lehet gyorsan és egyszerűen doc-ba átrakni? Van egy előadás, amit kicsit tömörítve kéne, gazdaságosan nyomtatható formátumba átrakni.
#nincsbennetarcsi
-
csongi
veterán
válasz joergie #1516 üzenetére
Mentsd el biztonságos helyre. Az outlokban van egy olyan hogy Fájl -inpotálás és exportálás. Ott exportáld a kimentett filéket és megjelenik mint beérkezett levelek. Vagy a másik lehetőség bemásolod egy működő outlok tároló mappájába, és az outlok megnyitásakor a levlek között lesz az összes. Elméletileg. De ajánlatos egy üres outlokkal próbálkozni mert hamarabb kiderül ha valami nem jó.
-
zsoi
senior tag
adatmentés azért legyen...
ha IDE: akkor symantec ghost (nekem sata-val volt sz*pás rendesen...)
lementheted img file-ba vagy akár partíciót is "tükrözhetsz". persze első körben arról kell megbizonyosodni hogy a forrás partíció hibátlan (=ne legyen "aktív" bad sector), rendesen olvasható.A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)
-
Hunyi_HG
csendes tag
hello!
a következő a problémám, rendesen betölt a windows (XP), bejelentkezek, betöltenek a progik, majd elkezdeném használni a gépet, pl. msn-re belogolok, kis idő múlva a tálcán lévő ikonja eltűnik, szóval bezáródik automatikusan, vagy használom az explorer-t és fogja bezáródik, ugyanez Outlook-al és Word-el is megesik, van olyan progi ami bírja folyamatosan, de a legtöbbnél ugyanez a szitu.
eddig amiket megcsináltam:
memtest
virus és adware scan
lapozófájl nullázás, rendszer visszaállítási pont nullázásavárom az ötleteket, előre is thx!
-
Hunyi_HG
csendes tag
>>
Esemény típusa: Hiba
Esemény forrása: Service Control Manager
Esemény kategóriája: Nincs
Esemény azonosítója: 7000
Dátum: 2007-10-15
Idő: 11:41
Felhasználó: -
Számítógép:
Leírás:
A szolgáltatás (avast! Mail Scanner) a következő hiba következtében leállt:
A rendszer nem találja a megadott elérési utat.További tájékoztatást a súgóban talál a következő helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
>>egyedül ezzel van tele, mégis vmi vírus csinálná? vagy a registry halt meg?
-
zsoi
senior tag
válasz Hunyi_HG #1528 üzenetére
lehet az is. de annak is van esélye hogy "csak egyszerűen" elfekszik a mail scanner modul. (az online AV-nek mennie kellene ettől függetlenül...)
ha nem IE hanem mozilla/opera,
nem word, hanem openoffice
akkor is "kiakad"?A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)
-
Hunyi_HG
csendes tag
mint írtam fentebb, ha futtatok vmi progit, ezeket csak felsoroltam, de játék esetén is kidob asztalra, vagy Totalcommander futtatásakor is fogja és bezáródik a program.
szóval még hibaüzenetet se küld csak becsukódik.
explorer-nél se mindíg fordul elő, néha az épp aktív ablakon kívül a többi eltűnik, de van amikor az épp aktuális ablak is..
de pl. a flashget -et ha használom az zavartalanul fut a háttérben és nem csukódik be. -
odrobinam
csendes tag
Hy!
Nekem van egy HTC Artemis-em!
Wifi router-t akarok venni, és az lenne a kérdésem, hogy feltudok-e menni a pda-val a net-re ezen a wifi router-en keresztül?!
Pls ! Segitsetek!THX
-
zsoi
senior tag
válasz Hunyi_HG #1530 üzenetére
nem lesz egyszerű...
- csökkentett mód hálózattal: itt is csinálja?
- normál xp ugye? (nem valami blade edition meg ilyesmik...)
- frissítések?
- file-rendszer/hdd test rendben?
- húzás/tuning?[ Szerkesztve ]
A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)
-
sekli
addikt
Sziasztok!
Errol az oldalrol szeretnek lementeni egy videot, hogyan tudom ezt megtenni a legegyszerubben...?
Feltetelezem, hogy a video linkje kell hozza, de azzal az a gond, hogy IE-bent ki tudom valasztani a videot, de nem tudom kimasolni a linket, Opera-ban viszont nem tudom valtani a videot...
-
sekli
addikt
válasz #96302336 #1534 üzenetére
A link valahogy igy nez ki, ez nem az amit en szeretnek, de onnan egy video:
http://juzoumatrix.netro.ca/sailtvod?ctyId=1&br=800&scId=22&langId=1&cn=en-US&lct=17:11&vwextid=0
Ha ezt megadom a save2pc nek, akkor azt irja, hogy "no video to download", ha a media playernek, akkor lejatsza siman...
[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
hali
emberek, az melyik fajta molex csatlakozó, amit a vinyókra, dvd írokra, stb.-re dugsz rá?anya vagy apa?
-
icons
addikt
Hello!
Most vettem Verba 16* os MCC DVDt, 25ös tokban, és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom megnézni hamis-e. Egyáltalán ezt hamisítják?
Megfelelőbb (élő) topikba átírányítást is szívesen veszem !
Kintről annyi tűnt fel, hogy a szalag nem bele van fűzve a végébe, hanem csak rá van ragasztva, márpedig verbáknál fűzik tudtom szerint. Tévhit? -
sgergi
veterán
Sziasztok!
Az a gondom, hogy az internet felől semmilyen hang nem szól. Azaz pl. youtube-on nincs hang, meg olyan honlapokon se, ahol lenne valamilyen háttérzene. Firefoxot használok, ez alatt sem megy, de kipróbáltam IE-vel, ott sem szól.
Viszont ha valami zenét, vagy filmet indítok el a gépen, annak tökéletes a hangja.Előre is köszi.
-
buszka
csendes tag
Hali!
Egy Abit BL7 lap, aminek CPU Supports Intel Pentium®4 Socket478 processor (400MHz System Data Bus). Tehetek olyan P4 procit aminek a system data bus nagyobb mint 400mhz? Mondjuk 533mhz vagy nagyobb . Köszi -
rii
nagyúr
helo
havercsajnk kiírtam egy AVI-t, és a DIVXes DVD élejátszója megáll kb 70%-nál .. kiírja, hogy loading MPG4.
Ezt elkerülendő szeretném kiírni mintha rendes DVD lenne, ezt hogy lehet NERO-ba?
Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest