Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
-
LOGOUT
A topicba kizárólag az aktuális naptári évben, vagy az előtte lévő évben megjelent albumokat ajánljuk egymásnak. Ezzel elkerüljük azt, hogy 10-20 éves kiadványokról legyen szó, amik ugyan lehetnek kedvencek, de azt szeretném ha itt kifejezetten az aktuális dolgokról esne szó. Remélhetőleg pár év alatt elég tekintélyes mennyiségű ajánlás érkezik majd amiből lehet szemezgetni, és örülnék neki, hogy ha jól olvasható maradna a topic, ezért legyen itt egy kis útmutatás:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
Magnum - The Serpent Rings
dallamos hard rock
Egyáltalán nem ismertem az együttest eddig. Tudtam, hogy létezik egy Magnum nevű, ismertebb banda, de nekem a névről hamarabb jut eszembe a bajszos-ferraris fazon (vagy épp a jégkrém), mint az együttes - de ez a jövőben máshogy lesz. Tegnap reggel, munkába menet olvastam a vonatkozó HRM kritikát és gondoltam, melóhelyen adok majd neki egy esélyt, Kolléganőm úgyis a "lightosabb" dolgokat szereti. Amikor negyedjére indult újra a korong, gondoltam hogy kis változatosságra lenne szükség. Úgyhogy gyorsan előbányásztam egy Spotify válogatást - a Magnumról. Merthogy teljesen lenyűgözött mind a lemez, mind az együttes! Egyszerre dallamos, tökös, változatos és ráadásul baromi jól szól. Minden a helyén van, néha a gitár mellé grátisz hangszeres játék párosul, ami szintúgy nagyon passzol. De az ének az, ami aztán végképp mindent visz.
Nem is az a döbbenet, hogy félelmetesen nagyot énekel az énekes (Bob Catley - meg kell tanulnom a nevét!), hanem az, hogy mindezt 72 évesen (!!!) teszi! A szólógitáros Tony Clarkin pedig novemberben múlt 73. HIHETETLEN.Nagyon jó szívvel ajánlom a lemezt, engem teljesen elvarázsolt. Igen szép munkát raktak össze a nagyok, minden tiszteletet megérdemelnek.
Kóstoló:
- Where are your Eden?
- Not forgiven
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megújult a PROHARDVER!
- Revolut
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Activision - Indul a csata a Cronus és társai ellen
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- Jövő évre halasztották a Marvel 1943: Rise of Hydra megjelenését
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest