- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A topicba kizárólag az aktuális naptári évben, vagy az előtte lévő évben megjelent albumokat ajánljuk egymásnak. Ezzel elkerüljük azt, hogy 10-20 éves kiadványokról legyen szó, amik ugyan lehetnek kedvencek, de azt szeretném ha itt kifejezetten az aktuális dolgokról esne szó. Remélhetőleg pár év alatt elég tekintélyes mennyiségű ajánlás érkezik majd amiből lehet szemezgetni, és örülnék neki, hogy ha jól olvasható maradna a topic, ezért legyen itt egy kis útmutatás:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
Magnum - The Serpent Rings
dallamos hard rock
Egyáltalán nem ismertem az együttest eddig. Tudtam, hogy létezik egy Magnum nevű, ismertebb banda, de nekem a névről hamarabb jut eszembe a bajszos-ferraris fazon (vagy épp a jégkrém), mint az együttes - de ez a jövőben máshogy lesz. Tegnap reggel, munkába menet olvastam a vonatkozó HRM kritikát és gondoltam, melóhelyen adok majd neki egy esélyt, Kolléganőm úgyis a "lightosabb" dolgokat szereti. Amikor negyedjére indult újra a korong, gondoltam hogy kis változatosságra lenne szükség. Úgyhogy gyorsan előbányásztam egy Spotify válogatást - a Magnumról. Merthogy teljesen lenyűgözött mind a lemez, mind az együttes! Egyszerre dallamos, tökös, változatos és ráadásul baromi jól szól. Minden a helyén van, néha a gitár mellé grátisz hangszeres játék párosul, ami szintúgy nagyon passzol. De az ének az, ami aztán végképp mindent visz.
Nem is az a döbbenet, hogy félelmetesen nagyot énekel az énekes (Bob Catley - meg kell tanulnom a nevét!), hanem az, hogy mindezt 72 évesen (!!!) teszi! A szólógitáros Tony Clarkin pedig novemberben múlt 73. HIHETETLEN.Nagyon jó szívvel ajánlom a lemezt, engem teljesen elvarázsolt. Igen szép munkát raktak össze a nagyok, minden tiszteletet megérdemelnek.
Kóstoló:
- Where are your Eden?
- Not forgiven
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest