Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shalala
senior tag
Köszönöm a gyors válaszokat.
Az az érdekes hogy az egyik linkelt cserénél azt írja hogy nem kellett igazolni a motor eredetiségét tipusazonos cserénél a másik meg azt, hogy igenis hogy kell

Jövőhéten bemegyek az okmányirodába és megkérdezem, de félek hogy ők túlfogják bonyolítani

-
Shalala
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni motorcserével kapcsolatban.
Közel 1 éve motort cseréltem az autómban típus azonos motorra.
Közben költöztem, az autó nem volt használva azóta, és most szeretném leműszakiztatni.
A probléma az, hogy az adásvételi papírom már nincs meg, ill. az üzlet ahol vettem is megszűnt.
2 különböző dolgot hallottam eddig:a, nem lényeges hozzá a papír mivel típus azonos a motor ezért műszakin simán átengedik, mert motorszámot már nem néznek csak a típust (d16z6 mindkettő)
b, okmányirodában be kell jelenteni kb 2 hónap átfutási idő van, hogy nem-e lopott utána állítanak ki egy papírt elvileg csak evvel a papírral lehetne beszereltetni, majd az autószerelőtől és az okmányirodától kapott papírokkal tudom elvinni műszaki vizsgára.Valaki csinált mostanában motorcserét? Mik a tényleges lépések? Nem nagyon szeretném még 2 hónapig húzni mert pont télre kellene a kocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Eladó 2 db pixel 7
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi