Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
satomee
senior tag
Üdv!
Az ATI kártyákhoz szoktak olyan DVI/HDMI adaptert csomagolni, amin átmegy a hang is. Az enyémhez sajna csak egy DVI/VGA adaptert kaptam anno (XFX HD4670),és bár van egy olyanom aminek a lábkiosztása ugyanolyan mint az ATI-é,de sehogy nem sikerül hangot varázsolnom rá. Tud valaki segíteni hogy tudok hangot is átküldeni a DVI-on? Vagy ha ezzel az adapterrel nem megy,akkor hol lehet külön kapni olyat amit gyárilag szoktak a karikhoz adni?
Minden segítséget előre is köszi! -
satomee
senior tag
válasz
Stirbi #10132 üzenetére
Nincs még hdmi kábel,de az adapteres megoldás jobban tetszik mert így olyan cuccal is össze tudnám kötni késöbb a tv-t amin csak hdmi van.
Gondolom minöségben nincs különbség a két megoldás közt?Egyébként hogy tudom megnézni azt hogy tuti jó az átalakító és átviszi a hangot is? -
satomee
senior tag
Üdv mindenki! Lehete hogy volt már róla szó de nem találtam keresővel -lehet hogy csak én vagyok béna...
Szal van egy XFX 4670-es kártyám,ami az s-video kimeneten keresztül van összekötve egy TV-vel.Mivel a TV full HD-s ezért szeretnék egy olyan megoldást keresni az összekötésükre ahol ki tudom használni a maximális felbontást. Sajna HDMI kimenet nincs a kártyán, csak DVI és D-sub. Megoldás lenne ha a mostani s-video kábel hangkábelét használnám egy sima DVI-DVI kábel mellett,de szeretnék egy olyan megoldást ahol egyetlen kábellel meg tudnám oldani a kép és hangátvitelt. A TV-n van DVI,HDMI,scart,RCA,PC csati szal az nem igen korlátozza a dolgot.Előre is köszi ha valaki tud segíteni -
satomee
senior tag
válasz
#93794560 #9498 üzenetére
Igazából nekem meg pont ez a parám mert azért egy ilyen HDMI kábel nem olcsó mulatság és nekem legalább 5 méteres kéne hogy a TV-ig elérjen. Akkor asszem az lesz a legjobb ha megpróbálok egy próba erejéig összekunyerálni egy ilyen átalakítót és egy kábelt mielőtt megveszem.
De a driver egyébként elég ha fel van telepítve? Nem gáz hogy csak az eszközkezelőben látom, vagy nem kell valamit még beállítani vagy ilyesmi? -
satomee
senior tag
válasz
#93794560 #9495 üzenetére
Értem. Leszedtem az Ati oldaláról egy HDMI audio drivert,feltelepítettem,és most az eszközkezelőben látok egy ATI High definition Audio Device-t, de pl vezérlőpultban a hang/audio beállításoknál nem látom, csak a Realtek integrált audio eszközt. Ez így rendben van? Egyébként csak egy DVI-VGA átalakítót kaptam a kártyához, szóval azt gondolom külön kell majd vennem, csak nem tudom ezeknél az átalakítóknál kell e figyelni valamire, vagy mindegy milyet veszek?
-
satomee
senior tag
Sziasztok! Egy xfx 4670-em van amit szeretnék összekötni egy LCD tv-vel,lehetőleg DVI-n keresztül. Nem nagyon értek a dologhoz, és amit eddig összegugliztam az alapján sem lett sokkal tisztább a kép. Meg tudná valaki mondani hogy tudnám összehozni a dolgot,milyen kábelt, esetleg átalakítót vegyek hozzá,kell e hozzá valami külön driver stb? Eddigi karim nvidia volt szal nem nagyon vágom ezt az integrált auidot az Atin.
Köszi ha segít valaki
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- Asus RoG STRIX RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Videokártya!
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- Nintendo Switch V2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest