Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Elöbb szereltem be a sapphire 6870-et a gépembe, beindítottam, leszedtem a régi catalystet, újraindítottam és feltelepítettem a sapphire oldalán lévő driverekkel. A gondom az, hogy a régi kártyámat mind a windows, mind pedig a ccc pontosan látta,tehát 4770-nek. Most hogy feltelepítettem az újat, nem 6870-nek látja hanem mindehol 6800 seriesnek írja ki. Jó ez így és hagyjam vagy valamit még kéne csinálnom hogy pontosan írja a típust?
Köszi -
Tomi13
senior tag
Nem hiszem hogy sokat ragozom ezt a dolgot, hétfőn veszek egy 500-as chieftec-et aztán most már elég lesz a költekezés ből.
-
Tomi13
senior tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
A proci egy Amd X3 720be ami biosból bekapcsolt 4 maggal megy kicsit felhúzva alapfeszen 3,2ghz-re.
-
Tomi13
senior tag
Találtam itthon egy 400w-s chieftec tápot is, (gps-400AA-101) tegyem inkább ezt be a gépbe az lc- power helyett?
-
Tomi13
senior tag
Megnéztem jobban, nem sima power hanem lc-power a márkája, de gondolom ez is a gagyi kategória.
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Ma reggel lettem tulajdonosa egy sapphire 6870 kártyának. Még nem szereltem be a gépbe, de most olvastam a dobozán hogy min. 600w táp kell neki. Namost nekem egy 500w-os noname (power) tápom van ami a vgat meg 2 sata és 1 ide vinyót hajt. Készüljek lélekben hogy más tápot kell vennem vagy jó lesz ez is? A 6870-et nem szeretném húzni, csak alapjáraton fog menni, ha ez számít valamit.
Köszi -
Tomi13
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Köszi az infókat, nem próbáltam még húzni gyárilag ennyin fut, az egyetlen tuning ami végrehajtottam vele, hogy "unlock"-oltam a 4. magot. Nem tudom mit szólna hozzá ha még pluszba megpróbálnám húzni is.
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Most fogok vga-t cserélni és a "milyen videókártyát" topic-ba a 6850-t ajánlották,amiből találtam is egy használtat amit meg szeretnék venni. A vétel előtt megkérdezem még itt is, hogy a lenti konfighoz jó ez a vga, vagy esetleg fölös megvennem,mert a gép többi része lesz a szűk keresztmetszet.
Alaplap: Gigabyte GA-MA770T-UD3
Proci: AMD Phenom X4 2.8Ghz (ez gyárilag egy X3 720BE csak a 4. magot bios-ból bekapcsoltam)
Memória: 4Gb. DDR3 1333Mhz
Mostani vga: hd4770
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- Suzuki topik
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest