Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz haligali72 #28273 üzenetére
MemIO és a shader is a GPUn belül van, szóval elég elképzelhetetlen, hogy az egyik része 120 fokos, maga a GPU meg 70. És a 70-re van a venti is vezérelve nem véletlen.
Szerintem csak hibás a kijelzés. Sőt szinte biztos, mert 100 fok körül már elkezdene színes háromszögeket, meg minden hibát csinálni játék közben. -
fer
őstag
válasz haligali72 #28273 üzenetére
Nálam is van egy 6850, és u. ilyen hibával, döglött a ventivezérlése, és a vrm 2 szenzora! Alapból nagyon forró, terhelve szinte tüzel! Ráadásul még reballos is, már 2X járt a sütőben! Szerintem kézzel ellenőrizd a hőfokokat, lehet, hogy valósak, mivel nem emelkedik a venti fordulatszáma! A tiéd miféle gyártmány?
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
Shing
őstag
válasz haligali72 #28281 üzenetére
Attól tényleg jobban kellene futnia. Tedd fel a legújabb crimson drivert...
[link]Mivel proci, RAM elég necces mai játékokhoz (nem néztem, hogy pontosan az AC mennyit eszik), a háttérben futó folyamatokat nézd meg, ami felesleges zárjátok be játék előtt.
-
core i7
addikt
válasz haligali72 #28281 üzenetére
Elég gyenge az a konfig nekem i7 GTX 580 párosom volt nekem se ment sokkal jobban
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz haligali72 #28291 üzenetére
A proci épp elég még neki, a kártya kb. 40%-kal erősebb. Szerintem érdemes.
-
Shing
őstag
Szerintem is megéri. A procit annyira nem kell félteni, a mai játékoknak nagyon durva a többmagos kihasználása, ezek a régi procik új erőre kaptak.
Rainbow Six Siege, Battlefield 1, Overwatch, GTA5, stb... mind nagyon sokat profitálna egy újabb kártyától, sztem sokkal gyorsabb lesz az 40%-nál... Itt konkrétan csúcs I7-el hasonlítottak össze egy tuningolt Xeon x3440-t The Division-ben. [link] A video magáért beszél. -
Biga123
addikt
6850 ről váltottam 1050 Ti re, 3,6 ra húzott e5450 mellett. Nem gondoltam volna, de óriási előrelépés. Csak pár példa: Doom előtte full low beállítások mellett 15 FPS 1050 Ti vel most ultran 60-70 Fps, GTA5 szintén max grafika mellett 40-50 Fps. Korántsem volt ekkora az ugrás mikor cput váltottam e8200 ról.
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
core i7
addikt
válasz haligali72 #28300 üzenetére
örülj ha az r9 270x-et kihajtja
-
core i7
addikt
válasz haligali72 #28302 üzenetére
anno Q9650 mellett vol egy 1,5GB GTX 580-am proci alaplap ram csere első gen i szériára és igencsak érződött r9 280x ben már biztosan hagyna tartalékot
[ Szerkesztve ]
-
fer
őstag
Ha kicsit visszaolvastál volna, akkor tudhatnád, hogy az adott játék szabja meg! Van amelyiknél jól jön egy gtx 1060, és van amelyiknél pénzkidobás! Ha sokat játszol akkor ne sajnáld a pénzt rá, azt javaslom nézz videókat azokról a játékokról amikkel játszani szeretnél!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
fer
őstag
válasz haligali72 #28308 üzenetére
"Mert hiába veszem meg a gtx 1060 -at ha csak a 280x szintjét hozza a proci miatt"
Látom nem érted, nem csak a proci szabja meg, hogy mennyire pörögjön a vga!! Ha meg nincs rá pénz akkor kisebb részletességgel, és alacsonyabb felbontásba fog játszani az a gyerek!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Elviekben a sorrend kb. 6870 +40% 270X +50% 280X/380X (ugyan az a kettő) és +40% az 1060 kb.
Megnéztem az egykori HD7970 topikot (280X/380X), már ott is Sandy i7-et ajánlottak mellé vagy a Nehalem i7 húzva. A Quad procid ezeknél jóval gyengébb, szóval így döntsd el. Ha csak kevés pénz a ráfizetés akkor megérheti a 280X/380X, mert bizonyos játékokban így is gyorsabb lesz, de ha sokat kell rádobni, akkor elég a 270X is. Nagyjából az az amit kitapos rendesen.
1060-nak semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest