Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
-
Dj Dekko!
őstag
-
kriszbon
őstag
válasz Májsztró #3257 üzenetére
[link]
[link]
[link] [link]
Mod.: Dj Dekko! Azok nem véletlenül sikerültek, hanem egyszerűen 4850-es chip van rajtuk, csak alul vannak órajelezve![ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Zso2
őstag
nekem a 3 napot használt msi 4870 md1g-m már gariban van szintén memproblémák...
ennyi hibás radeont.. kicsit odafigelhetnének... Pedig nem is húztam csak 2 colin dirt, és
2 Vantage menet volt vele és ami kifektette nevetséges: a TRIAL motoros játék[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
sith7
nagyúr
-
mtibi00
tag
4850-es szériából melyik fajtát lehet a legjobban tuningolni?
Chelsea Football Club
-
sith7
nagyúr
válasz 8nemesis8 #3267 üzenetére
Én is, jól jártál volna vele
Innen van, és helyben volt, mivel én szombathelyen lakom
Igen egy másik hűtés nem ártana, csak ehhez nem értek
Milyen kell ? Leszerelni, rászerelni stb.
Meg ilyenkor nem ugrik a garancia ? -
nepszter1
addikt
Üdv ! Ismét egy hülye kérdés valami progival 100% ra le lehet terhelni a vga-t és egy szőrős kocka forog
-
kriszbon
őstag
válasz nepszter1 #3270 üzenetére
Jó lesz a (Szőrösfánk) is!
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Khaal
őstag
[#3177]-ben a válasz. Az öt kis pici chipre kell csak, meg ha a kártya hátoldalán is vannak ugyanilyenek akkor oda se árt.
-
19870820
senior tag
Hali tudja-e valaki hogy mennyire befolyásol egy pci-e 2.0ás vga-t(jelen esetbe az adataimnál található) hogyha eddig 1.0ás sebességgel ment? Most viszont az uj lapba már 2.0ásként megy. Sebességbe vagy hőtermelésbe észrevehetö vagy esetleg mi másba lehet észrevenni?
-
8nemesis8
veterán
válasz 19870820 #3282 üzenetére
Nem tudom, nem vagyok nagy márkos, csak ha összerakok egy gépet letesztelem és ,ha a várt eredményt hozza, akkor minden rendben.
Hotfixet majd szedj le mellé.
Azért ajánlottam ezt, hogyha előző lapodnál mérted a gépedet, akkor össze tudod hasonlítani, de így sajnos nem. -
19870820
senior tag
na csinálok egy tesztet
-
Skizz
addikt
csáo
indításnál fekete képernyőt kapok az arcomba, a két kis led felvillan - szokásos módon -, CD felpörög, winyó dolgozik, de kép nincsen. próbáltam mindkét pci-e slotban a drágát (sapphire 4850), de semmi sem történik. mehet gariba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest