Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Axel pRo
aktív tag
Mit gondoltok ha van valami baja a karinak akkor azt ténylegesen mikor hozza ki a Furmark, mennyi idő alatt és milyen beállításokkal
"Cogito ergo Sum."
-
g.gergo
senior tag
válasz Axel pRo #2552 üzenetére
Ha visszolvasol, akkor látod, h pl. cszn-nek 1 perc sem kellett, nekem volt, h egy perc, volt olyan, h 30 percig is bírta, de a vége így is úgyis nyekk lett. Sokan mondják, h nem kell egy óráig nyúzni vele, én meg azt mondom, lsd. az én 30 percemet, h azért érdemes.
Semmit nem kell állítani, stability test és go.
-
Axel pRo
aktív tag
válasz g.gergo #2553 üzenetére
Hát 15 percet adtam neki 45fok-ról indult a stability test aztán 10 perc után beállt 86fok-ra és 15 percnél is még ennyi volt nem emelkedett feljebb de amikor vége volt a tesztnek akkor rögtön megnéztem a gpu-z-t de az csak 76fokot írt És nem előszőr volt ilyen ugyhogy lehet hogy Furmark úr nem tud mérni
FefeeX:Na mind1 az a lényeg hogy nem volt még glaciator-os karim nincs viszonyítási alapom de senki nem illetheti rossz szóval a Sapphire dual slot-ját A fentiek alapján
[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
szilchi
őstag
Üdv.Egy ddr2-es 4850 mennyivel lassabb egy ddr3-as kártyánál?Majd egy 26-os LCD-t akarok vele meghajtani.Játékból egyenlőre csak a WoW fog menni.Egy Gigabyte-ot rendeltem,1Gb rammal.Bár az gondolom itt még úgyse számít.Vagy azért a LCD felbontásához már jobb az 1 Gb?
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
dangerzone
addikt
-
szilchi
őstag
válasz szilchi #2556 üzenetére
Wááááá.....ezt nagyon benéztem,sry.Rossz topikban tettem fel a kérdést .Természetesen 4650 akart lenni.Ezt kicsit elnéztem.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
gyiku
nagyúr
válasz TomBoy1986 #2555 üzenetére
mar hetfon visszavittem.
1 kis erdekesseg xfx 4850 xxx serialok:
K1H176735 - rossz
K1H176737 - rossz
K1H177573 - rossz
K1H177578 - rosszK1H040916 - jo
hüllő
-
tom_tol
addikt
Sziasztok
beléptem a társaságba egy ilyennel
visszaolvastam de nem leltem ezért kérdezném hogy win7-re melyik drivert ajánlanátok
azt hogy accelero S1 rev.1 vagy rev.2 hogyan tudom megállapitani
kösz -
lsc
nagyúr
Gondoltam egy ilyen dologra, előre is köszi a segítséget .
Az élet kegyetlen .
-
XoZ
aktív tag
válasz tom_tol #2562 üzenetére
Nekem eddig a legújabb, 9.6-os Catalyst bevált win7 esetén (is).
A rev1 és rev2 közötti fő különbség a felfogató keret, a rev1-en csak 1 csavarhely van, a rev2-n 2. További különbség lehet az eltérő VRM hűtés, a rev1-nél még a régi X1900-as sorozathoz valókat mellékelik, rev2-nél már nagyrészt az újabb, univerzális bordákat.[ Szerkesztve ]
-
Tombolo
tag
XFX4850, serial: K1H040917 Szőrösfánk kb két perc után halálba taszítja a gépet. Csak, hogy gyarapítsam a tábort
-
8nemesis8
veterán
Hát ez az XFX, mit is mondjak.
Ezt nem tudom ,hogyan tudják nekünk jóvá tenni majd
Kíváncsian várom, amiket kaptok cserekártyák vajon jók lesznek e majd. -
bozont
veterán
Persze hogy úgy nem hozza ki, de ha úgy írod be hogy HD4850 akkor igen, először meg csak a Sapphire-re kerestem rá és úgy is működik. az hogy "linkesítve" van nem befolyásolja.
mod.: Lehet azt is ki kéne kötni hogy HD48x0 vagy csak 48x0-nek legyen írva, mert mindkét variációra külön kell rákeresni.
[ Szerkesztve ]
-
Axel pRo
aktív tag
CCC-ben leszedtem 50%-ról 40-re a ventit mert picit zajos volt és amikor Furmark stability-t indítottam nem ment fel a venti fordulatszáma de a hőmérséklet az persze igen. Vagy az általam beállított értékről csak egy riasztási hőmérséklet után megy fel a venti
"Cogito ergo Sum."
-
-
Zso2
őstag
Mit csináljak srácok az MSI r4870 MD1G -m nem ismeri fel a rendszer, hiába telepítem a 9.6 catalyst nem tudom frissíteni a drivert ... "vgasave" ezt írja a driver ablakában.
( win VISTA 64. legujabb frissítésekkel.)[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
danilla
őstag
válasz Axel pRo #2587 üzenetére
Ez azért van mert, ha nincs terhelés alatt a kártya akkor visszaveszi az órajeleket, hogy ne melegedjen annyira és kevesebbet fogyasszon, csak sajna nem tudták jól megcsinálni a powerplay-t, így néha már egy pici 3d-t terhelésnek vesz így felugrok alap órajelre, de ez természetes, nem kell megijedni.
Zso2: most feltudtad telepíteni a 9,6-os catalystot vagy sem? Mert én úgy gondolom, hogy ha fel telepítetted a 9,6-os catalystot akkor a drivert is feltelepítette. Ha driver probléma van, akkor töröld le teljesen ami fent van, takarítsd le, és rakd fel a 9,6-ot, ne frissíteni akard. Ha nem segít, dobd újra a wint-t, rakd újra a rendszert. Próba szerencse.
[ Szerkesztve ]
-
Zso2
őstag
válasz danilla #2588 üzenetére
felraktam a 9.6ot végülis, DE indítás... töltéscsík még megjelent utána a win bejött(hangból ítélve) nincs kép egy szál se(feketeség) megcsináltam a visszaállítást nagynehezen. Gyári driver betesz feltelepít (ez szerintem 8.10 körüli) úraindítás és egy figyelmeztető ablakocska közli amgolul, már nem emléxem pontosan,de valami olyasmit írt,hogy nem tudja indítani az ATI drivert,mert .... valami hardverhiány.
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Zso2
őstag
azt hiszem nekiállok felrakni a 7-et...
-
TTomax
félisten
Ne tedd....
Telepítsd ezt...Aztán indítsd újra a gépet,F8 nyomkod,csökkentett mód,indítsd a progit,ati kiválaszt,elemez,töröl,újraindít,új driver telepit... enjoy...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
fatboy89
csendes tag
Hello mindenkinek!
2 éve nem nagyon foglalkoztam az asztali szegmenssel, és szeretnék tőletek tanácsot kérni.
Jelenleg gépvásárlás előtt állok.
Az eddigi kinézett konfig:Gigagyte alaplap Intel P43-as chipsettel (lehet, hogy nem az, de az alaplap nevéből erre következtetek (***-IP43-DS3)
E7400 C2D
4GB Kingmax 1066 DDR2Ehhez néztem videókártya típust:
HD4770-es, vagy HD4850-es.
Azért döntenék a HD4850-es mellett, mert erősebb valamivel, meg jelen pillanatban nem hiánycikk .Szerintetek melyik érné meg jobban (általában 1280*1024-es használatra, néha, nagyon ritkán HD Ready felbontásra), illetve melyik az a gyártó, ami ár/érték arányban jó?
A gépre össz-vissz 100K körül van tervezve, persze +/- 10K még belefér. A ház és táp 11,5 benne.
Válaszotokat előre is köszönöm!ACER 5738ZG NB / XBOX 360 / ASROCK M3A780GXH/128M / Phenom II 710 / GIGA HD4850 512MB / OCZ 4Gb DDR31600MhzrReaperKIT / GIGA Superb 460W / ASUS TA-K12 / 1TB Western Digital Winchester / Samu 710N LCD
-
szasanyi
félisten
válasz fatboy89 #2593 üzenetére
Szia!
Ha célirányosan ilyet kártyát akarsz, én ezt ajánlom, ha jó árban tudod beszerezni. Nagyon jó teljesítmény, kiváló a hűtése, és nagyobb felbontás és/vagy magas grafikai részletesség esetén jól jön az 1GB VRAM.
A ház és táp 11,5 benne. - ez nem tudom mit jelent pontosan, de sz@r tápot ne vegyél ilyen konfighoz.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
3. csere helyett is kérheted az árát, vagy más terméket. 3 napon belül mindenképpen. Csak említsd meg, hogy neked a Fogy.Véd.-nél ezt mondták, rögtön tudni fogják a csíziót. Nekem 2 hónapig nem volt 4870-em a pénzemért... (+1 volt a gar, csak közben a bolt hozott másik karit, mert égett az arcuk.
lsc: Ja, nekem is mindig azt mondták, amikor szidtam valami vackot, hogy bárki hibázhat, de szerintem meg nem (főleg, ha magasról szarnak rá), és számomra az én véleményem a mérvadó, mert egy disznó egoista vagyok. És ha kifizetek valamit, adjanak működőképes terméket (ne utána kelljen pl. frissítgetni a szoftverét, vagy cserélgetni a hardvert), vagy fogadjanak el hamis pénzt, ugyanazzal az indokkal, amellyel magukat mentegetik.FefeeX: Az ASUS G jól hűt, de qrwa hangos (minden másnál hangosabb, amit hallottam). Az én Sapphire dual slot-os (nem a G-hoz hasonló, hanem a fekete hűtéssel) karim szerencsére 40%-ig csöndben van, és jól is hűt, szóval ezen nem szükséges a hűtőcsere, csak ha max terhelésen zavarja az embert a zaj.
8nemesis8: Nem lehet ez driver-hiba? Azért gyanús ennyi rossz termék. Néztétek régebbi Catalyst-tel?
JarrekStar: 1.hsz/honlapom/logout: ATT/RivaTuner/bios mod
athomi: A G csak 15%-on halk (kb. ekv. a Sapphire 30%-kal), és 4870-en sosem fog ide lemenni, főleg, hogy alapból 60%-ra van állítva biosban!
Zso2: Rossz bios-mod után csinál ilyesmit. MSI drivert próbáltad?
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
-
einstein
senior tag
Sziasztok.
A kérdésem a következő:
Honnan tudhatom, hogy a videokártyámon melyik az elsődleges DVI port?
Azért érdekelne, mert ha jól tudom a két különböző kimenet között lehet lag, és természetesen a gyorsabbikban szeretném használni a monitort. Kimérni viszont sajnos nem tudom, mert nincs másik monitor.
Egy referencia Sapphire 4850-esem van amúgy... -
fatboy89
csendes tag
válasz szasanyi #2594 üzenetére
Nem rossz kis kari, de szerintem egyelőre felejtős sajnos .
Amúgy a Gigabyte kártyákról mi a vélemény?
Amit eddig nézegettem:Mondjuk az egész gép Augusztusban lesz esedékes. Majd meglátjuk, mit hoz még a sors
ACER 5738ZG NB / XBOX 360 / ASROCK M3A780GXH/128M / Phenom II 710 / GIGA HD4850 512MB / OCZ 4Gb DDR31600MhzrReaperKIT / GIGA Superb 460W / ASUS TA-K12 / 1TB Western Digital Winchester / Samu 710N LCD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest