Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KDavid17
aktív tag
válasz Májsztró #3201 üzenetére
Valahogy így
Filmekben is hasonlóak vannak. -
fanfany65
tag
válasz petymeg #3175 üzenetére
Hali!
Nekem is ilyen kártyám van és sajna igazad van nem szereti ha húzgálják!
Én a helyedben nem barkácsolnék mert túl sok haszna nem lesz!
Viszont nekem eddig nem volt vele különösebb bajom,hogy hangos vagy nem ez szerintem relativ én nem mondanám túl hangosnak,és nem is egy melegedös tipus ellenben egyes reffes cuccokkal! -
- = Zk = -
félisten
válasz 8nemesis8 #3196 üzenetére
Nibcs. 3E ft-ot spóroltam azzal, hogy nem a DVI-ost vettem És ebből lett a Péklapát....
(#3198) Skizz: Ha arra gondolsz, hogy cseréljem le a kábelrt, nemlehet. Egybevan a moncsival....!
Lehet nagyonhülye 5let, de milenne, ha alufóliába csavarnám a kábelt?[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
lsc
nagyúr
-
danilla
őstag
válasz Májsztró #3204 üzenetére
A xfx 4870 1GB, nem veszi vissza gyári biossal a kártya órajeleit. Viszont a memória órajele ha állítgatva van, le vagy fel (kivéve ccc) akkor elkezd villogni a kép. Biosba beállítottam, hogy 2D-be visszavegye a memória órajelét, és akkor is villog a kép.
De szerintem mindenképpen valami memória problem, akkor szokott ilyen lenne a kép. Bár én még ilyet csak 3dmark alatt láttam, amikor túl volt húzva a 4850-em memóriája.KDavid17: próbáld meg több driverrel is, ha sehogy sem jó, akkor még a win7 is lehet ludas. Ha sehogy sem oldódik meg akkor valszeg memgond, és akkor gari. Próbáld meg egy másik gépbe is, ha tudod.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
W7 64bit-hez nem találtam sehol.
Mert a monitor "driver" lemeze megvan, de ha "szinképet" akarok beadni neki, nem ismeri fel. Nemcsinál vele semmit! Vagy lehet rosszul csinálom...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
OddMan
őstag
Megjött a Sapphire 4850-es 1GB-os Vapor-X kártyám. Tapasztalatok: Ilyen halk kártyám még az életben nem volt. A kép talán egy kicsit élesebb az nVidia után. Szerintem nagyon jó vétel volt, sokkal jobb, mint az nVidia GTS 250-es kártyám, az egy fűtőtest és zajgenerátor ehhez az ATI-hoz képest.
Abban tudnátok segíteni, hogy a catalyst-ben a vsync-et hol lehet bekapcsolni?
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
danilla
őstag
válasz Májsztró #3210 üzenetére
Igaz, sry azon a hsz-n áthaladtam véletlen. De valami gond akkor is a memóriával lehet, nem annak az órajelével, mivel minden órajelen ezt csinálja neki, azt sem lehet mondani, hogy a kártya nem kap elég feszültséget, mivel a kártya nem állítja 2d, 3d-be a feszültségeket.
KDavid17: szerintem próbád meg egy másik gépbe a kártyát.
-
sith7
nagyúr
Vettem egy Sapphire Radeon 4870 512Mb - osat, és megpróbáltam húzni, és a CCC 850/1200 -on kiakad, mig a GPU Tool már 920 / 1300 - nál járt, mikor lekapcsoltam... nem mertem tovább engedni...
Mennyi az egészséges húzás egy ilyen kártyának ?
-
- = Zk = -
félisten
Nekemis ilyen van, csak az 1G-s változat....
Jelenleg 800/4000-en használom hónapok óta. CCC + RT társaságában. CCC-vel húztam." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
sith7
nagyúr
válasz - = Zk = - #3221 üzenetére
4000 ???
-
Dj Dekko!
őstag
GDDR5 = 1000 mhz / 4x1000 = 4000Mhz órajel. / 125 - 128 GB/s a memória írás ha jól tudom. 256 Biten.
Fura hogy a HD5870 re 512 Bitet írnak meg 4000 mhz fölötti memória órajelet mégis csak 150Gb/s fog tudni. De hogy mi lesz ebből az igaz.
Akkor a tied nem 512M hanem 1G?! Mert én is csak 1G kártyákon láttam ilyen ventilátor kombot.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
sith7
nagyúr
válasz - = Zk = - #3230 üzenetére
Igen, köszi
-
8nemesis8
veterán
válasz - = Zk = - #3205 üzenetére
Hát igen, ezen sajnos nem szabadott volna spórolni, mivel DVIon úgy tudom jóval minőségibb képet tudsz átküldeni a monitorra, mint D-Subnak talán van korlátja.
Amikor monitort vásároltam és érdeklődtem mit éri meg, fél év kb, akkor mondták, hogy DVI vagy HDMI kötelező. -
8nemesis8
veterán
sith7:
Azért engedett akkor tuningot, mert nem ismeri fel a a karidat, így végtelenségig lehet tuningolni szinte
Nekem ugyanez volt XFX4850el habár már 10MHz tunignál is meghal, mert hibás, nekem is elvitte órajeleket addig ,mint a tied és nem hittem el.
De sajnos nem támogatja a kártyát azért enged ekkora tuningot. -
- = Zk = -
félisten
válasz 8nemesis8 #3232 üzenetére
Érdekes, az előző 19-es LG-m DVI-os volt..
Már magam sem tudom, miért spóroltam ki ezzel a monitorral" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
8nemesis8
veterán
válasz - = Zk = - #3235 üzenetére
Amikor én vettem a mostani monitorom 24"os LG, akkor néztem, hogy FullHD felbontásút veszek, elég jó üzletnek tűnt a BENQ jó áron fullHD, de csak D-Subos volt és ezért nem is vettem meg.
Hát sokszor utólag tanul az ember. Egyébként lehet egy jobb kábellel megoldódik a gondod, ki kellene próbálni valahogyan. -
- = Zk = -
félisten
válasz 8nemesis8 #3236 üzenetére
Nemlehet kábelt cserélni manuálisan. Egybevan építve. Ezért filóztam az alufólián...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
8nemesis8
veterán
válasz - = Zk = - #3237 üzenetére
Hú ez már gáz és ha veszel kábelt esetleg hozzá és szétszereléssel csere?Vagy nem lehetséges az sem?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz 8nemesis8 #3239 üzenetére
még garis a Benkőm
max hosszabbítókábellel. hátha...[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
válasz - = Zk = - #3240 üzenetére
Akkor mehet gariba úgy néz ki.De amit említettél esetleg próbáld ki.
Nem tudom mennyi idő lehet a garanciális szervíz erre -
- = Zk = -
félisten
válasz 8nemesis8 #3243 üzenetére
erre belehetne adni gariztatást?
-
8nemesis8
veterán
válasz - = Zk = - #3244 üzenetére
Jó kérdés, ezt nem tudom megmondani
Ha minden kötél szakad és tuti nem más okozza a gondot akkor nem buksz vele, szerintem sokat. -
- = Zk = -
félisten
válasz 8nemesis8 #3245 üzenetére
hát a garanciához ragaszkodom meglátjuk milessz. lehet lesz vkinek vmi 5let...!
-
Khaal
őstag
válasz KDavid17 #3233 üzenetére
Nálam pont ugyanilyen lesz a kép, ha 200mhz alá viszem a memória órajeleit, de írtad hogy minden órajelen ilyen, szóval elég érdekes. Lehet ha megy mind a 4 mag akkor az valahogy bezavar a pciexpressnek, de hogy ez hogyan lehetséges arról halvány lila fogalmam sincs .
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz 8nemesis8 #3242 üzenetére
Most 780/1050 - en lefutott, 14782 pontot hozott, szerintem nem rossz
Hőfok alapból 63/70, de olvastam, hogy ez normális, terhelés alatt nem ritka a 90 fok sem
Halk ? Hát a 800 Sp - s 4830 az halkabb volt egy kicsit
Amúgy zárójelben jegyezném meg, hogy azzal 670/1100 - on 13540 pont volt...Ezt annyira nem lehet júzni...
Jó kis kártya volt
Mondjuk játékokban nincs panasz
Far Cry 2 , GTA4, Crysis Warhead 1680*1050, High, és rolling....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest