Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motaba78
addikt
válasz DerStauner #1849 üzenetére
ebben a topikban esetleg. [link]
-
Dj Dekko!
őstag
Én ilyet nem mondtam hogy nem viszi el. Lehet buták a gyártok, lehet csak azért írják rá hogy nagyobb tápmellé rakd a karikat mert ... költsd csak fölöslegesen a pénzt. De úgy érzem hogy egy adott Sli avagy CrossFire HighPC nél. Biztonságosabb nagyobb tápot venni.
Nem pénz kidobásból hanem hosszútávra.
Nekem ÉJJEL NAPPAL MEGY A GÉP! 0-24 óráig, és hát nem nagyon szokott érdekelni hogy most jelen pillanatban mennyi vinyó, vga van a gépemben (most 4 vinyo és /4 op.tikai jelenleg)
A lényeg az hogy ha fejleszteni akarom a gépet. Egyetlen egy dologhoz ne keljen már mindig hozzá nyúlni. A tápegységhez. Másfelől a Régi AMD prociaim és lapjaim kicsit mást kajáltak mint a mostani új 45 nanos intel...Viszont a kártya fogyasztása meg nőtt.
Tegyük hozzá, hogy elvitte, igen a 4870 crossfire nagyon szép teljesítmény a 450W táptól. De én arra is kíváncsi lennék hogy fél év múlva is ezt mondod aktív terhelés mellett?[ Szerkesztve ]
-
Altradan
tag
Én értem hogy gyárilag OC változat, de azért ez csak túlzás
[link][ Szerkesztve ]
-
tgulyas
senior tag
4870-et érdemes lecserélni 4890-re? 4870 vapor x2 milyen kari?
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tgulyas #1854 üzenetére
Nem nagyon, akkora különbség nincs a kettő között. Sztem is várd ki a DX11-es karikat most már.
mod: Október 22-én, ha kijött a végleges Win7 akkor jönnek a DX11-es karik is.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
sn0
csendes tag
válasz Motaba78 #1850 üzenetére
előfordulhat. Ki tudja. Igaz ment 1 napig, miért ne menne több ideig? Más az, hogyha valaki arra gondol, hogy egyfolytában fejlesztgeti a gépét, és nem akar tápot cserélni közben, és itt húzza a száját mindenre, még egy sima véleményre is, akkor az vegyen egy kib@szott 1000W-os tápot és kész. nem lesz táp gondja egy darabig.
[ Szerkesztve ]
-
keke69
őstag
Sziasztok valaki tudna nekem felállítani egy sorrendet az ati gyártók kártyáihoz(minőségre gondolok)
Köszönöm előre is!
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
danilla
őstag
Szerintem!
1. HIS
2. Sapphire, Powercolor, Gigabyte, XFX (nekem is, és haveromnak is xfx radonja van, 4870/4830, egy másiknak giga 4870 volt, jók volt sapphire radeonom 4850-em, haveromnak két 1650-e, és két 3850-e )
3..Gainward, MSI (haveromnak gainward volt, és nem volt egyáltalán megelégedve a hűtővel, volt msi radonom is, nem voltam megelégedve vele, bár igaz gyenge "encore" változatot kaptam ki )Személyes tapasztalatok alapján. Ezt a sorrendet tudom felállítani én.
-
Djuree
félisten
válasz danilla #1863 üzenetére
gyári hűtője mindnek szar. akinek van egy kis esze úgyis lecseréli, főleg nyárra
keke69: gainwardok nagyon jók, főleg a golden sample-k ha van pénzed akkor XFX
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
vzsryl
nagyúr
"gyári hűtője mindnek szar. akinek van egy kis esze úgyis lecseréli, főleg nyárra"
Először is nyilatkozok a biztosról: Nekem a kis Zalman idle 38fok és játékok alatt max. 55fokig engedi a 4850-em, így nyáron is.
Aztán ott van a Vapor-X, Toxic, IceQ stb...megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
danilla
őstag
4870 XFX (teljesen ref), giga 4870 (szintén ref), sapphire 4850 dualslotos hűtés (hangos volt ), a két 3850 (ref), xfx 4830, ezekkel a kártyákkal volt személyes tapsztalatom, így vagy úgy, és mindnek tökéletesen hűtött a gyári hűtője.
A gainward 4830-on viszont siralmas volt a hűtőKloss: XFX XXX
[ Szerkesztve ]
-
keke69
őstag
Pont jó lesz a következő kérdésem ehez a topikhoz
4870 512 Mb vagy 4850 1Gb ?
Köszönöm mindenkinek az eddigi segítségét is!
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
Most van egy ajánlatom 4870-re ami 512Mb 36000-ért,meg egy 4850-re vapor 1 gb 32500!
A gépem meg semmi extra
Asrock A770Crossfire
Amd 6000+ proci
High power 460W táp 2db 6 pines csatival
A többi nem hiszem hogy lényeges!Köszönöm az eddigi hozzászólásokat és tanácsokat!! és még várom a továbbit!
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
jó ok, de az nem ref hűtő
danilla: hűteni lehet hogy hűt, de hangos mint az állat, ha meg leveszed a ford. számot, akkor meg már nem hűt. ezt csak a ref hűtőre írtam, de amin nem ref hűtő van, ott meg úgyis megfizeted az extra hűtő árát
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
keke69
őstag
A ram az kimaradt 2x2Gb geil
1280x1024-es felbontásban egyenlőre!Miért mekkoráig lehet?
-
fagy53
nagyúr
Az a proci éppen a magasabb felbontáshoz elmegy ahol már úgyis VGAlimit lesz.
Addig amíg a monitorról nincs infó úgysem lehet mit mondani.A RAM elég, márcsak az a nyavalyás felbontás, vagy moncsi hiányzik.
Akkor a 4830 a Te kártyád, a maradék pénzból meg a procit cseréld!
[ Szerkesztve ]
-
keke69
őstag
Ha meg fejlesztek akkor vegyek másik kártyát?
A két kártya között van 3500Ft eltérés!!![ Szerkesztve ]
-
danilla
őstag
Ha majd fejlesztesz, vegyél cf-es lapot, rakj bele még egy 4850-et
Akár lehet ez is egy alternatíva, de ha nemsokára akarsz procit váltani valami erősebbre, vagy esetlegesen még monitort is ami nagyobb felbontásra képes, akkor viszont már jobb választás a 4870, de akkor már 1GB[ Szerkesztve ]
-
keke69
őstag
Annyit szánok rá mint amennyibe a 4870-es kerül.de lassan ott tartunk hogy rakjak össze egy másik gépet,meg vegyek másik monitort hol ott a kérdésem annyi volt hogy:
4870 512 Mb vagy 4850 1Gb ?
Értékelem a jó szándékot de nem vagyok sajnos milliomos
-
Laraxior
titán
Scythe Musashi valakinek a VGAjára? privi jöhet
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
fagy53
nagyúr
Mivel nem vagy milliomos ezért hülyeség ennyi pénzt kiadni a 4870 1GB-re amikor nem tudod igazán kihasználni. Ezt olvasgasd át, hátha megérted mire gondolok!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest