Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
válasz
Piero89
üzenetére
Miért pont karácsony előtt menne le az ára?Én azt tapasztaltam, hogy karácsony előtt mindíg ha nem is vészesen de felmennek a HW-árak.Aztán mikor lemegy a nagy ajándékvásárlási láz Február környékén legalább 15% olcsóbb minden mint pl. December közepén.Szerintem ha kibírsz játék nélkül pár hónapot mindenképpen megéri kivárni.(főleg ,hogy 2009 első negyedévében árakat csökkent az ATI)

-
fekeandras
őstag
Sziasztok.Azt szeretném kérdezni,hogy milyen játékok mennek 2600Pro/XT-n?Engem konkrétan ezek érdekelnének: ToCA3,Flatout2,CoD2,CS:Source,DoD:Source,America's Army,Far Cry,Dark Messiah, ilyesmik nem a jelenlegi top játékok.Valakinek valami tapasztalat?Egy Sempron 3000+/512 ram gépbe lenne (még a héten bővül 1Gb-ra).Nem gyenge hozzá a proci?/s939,1800Mhz,(talán 128kb cache de ez nem biztos, lehet hogy 256 nem tudom)Elfogadhatóan ment vele a CS + CoD2 512ram-al + X800XT-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elektromos autók - motorok
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest