Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
dzsambo
üzenetére
.NET keretrendszer 2.0 fent van a gépen? Az kell a rendes drivernek a CCC elindítására.
Innen ingyenesen letöltheted: [link]Progi amit küldtem tesztelésre, az meddig ment? Ha megy kb fél órát, akkor már látható, hogy nem a vidkarival van a gond és a proci sem melegszik túl. Onnan már szoftveres probléma lesz, lehet egy friss windows jót tenne a dolgoknak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
dzsambo
üzenetére
Korábban leírtam egy másik illetőnek, hogy miért van probléma az AGP támogatással, ott linkeltem a "hivatalos" drivert, próbáld ki szerintem azt, ezek a gyártói driverek nem feltétlen tökéletesek... [link]
Hőmérsékletet tud mérni a Catalyst driver maga, vagy pl. az AMD Gpu Clock Tool [link]
A kártya izzasztására javaslom ezt a kis progit, tudsz melette hőmérsékletet nézni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple asztali gépek
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Revolut
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung kuponkunyeráló
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- További aktív témák...
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó 2 db pixel 7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest