- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
kriszbon #14319 üzenetére
Nekem először a 2600XT-émet egy Prescott 640-es hajtotta ( 2MB L2, 800Mhz, @3,7Ghz), és hát nem volt az olyan borzasztó így van.
De amikor mellévágtam az új E4500-ast akkor volt csak hajdermennykű villámgyors.
Egyszerűen látványosan megtáltosodott minden létező alkalmazás, játék stb.... A Crysis egyenesen dupla olyan gyors lett. Nem röccent meg robbanáskor, megszűntek a lagok, mint ha egy teljesen új VGA-t is kaptam volna, ami legalább 2x-szer olyan gyors.
Akárki akármit mond, ha már van egy 2600XT/8600GT szintű VGA-nk, akkor legalább ne gyengítsük már tovább egy gyenge processzorral a platformot.
nem azt mondom, hogy nem elég alá egy egy magos proci, hogy valamennyire dolgozzon, de a játékok igen is igénylik a 2 magot (vagy akár többet is), és ha megfosztjuk őket ettől, azt csúnyán megbosszulják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- UTOLSÓ 5db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest