- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
kovacsson
tag
hát, tartok tőle, hogy nem fog segíteni, de én is pontosan ezzel küszködöm...
tegnap vettem 8500le-t és nem sikerült beüzemelnem a TV-re. nekem is panasonic, csak 63 centis... :)
az enyémhez nem gyári volt a kábel, így én rögtön arra gyanakodtam - eszerint mégsem ez a gond, ha neked a gyárival ugyanezt csinálja.
http://www.mistral.hu/uj/index.phtml?cikk=137
egy ilyet találtam, talán te is tudod ezt. Nem tudom, hogy ez jelent-e valamit, de nekem egyrészt van egy jumper a kártyán, ahol ntsc/pal között választhatok és a win alatt is találtam egy helyet, ahol a különböző szabványok között választhatok. ennek ellenére egyikkel sem lesz színes a kép, pedig egyébként szép éles.
szólj, ha jutottál valamire... -
TommyGun
őstag
Nincs senkinek semmi jóó ötlete ???
hát ez lehangoló :(( :( -
TommyGun
őstag
Szal vettem egy Panasonic TV-t 70 centis Stereo minden....szal összedugom at ATImmal Scarton keresztül átnyomom a TVt AV-ra egyből megjelenik a kép fekete fehéren DE a tvn lehet állítani hogy NTSC, PAL, NTSC-M, SECAM meg minden tök fasza mondom....a gáz az hogy akármelyikre állítom ugyanúgy feketefehér a drága kicsit ugrik a kép azt semmi.....havernál ugyanez neki is NTSC ATI csak neki régebbi Sony TVje van de neki megy az NTSC-M-et benyomja a TVn azt csocsi.....mondjuk neki ATI R8500 128 DDR...nekem meg LE 64 DDR de tök gyári ati....igaz a kábelszett egy Radeon 7200-esből van de minden Radeonnak ugyanolyan az S*video kimenete havernak is ugyanolyan kábele van mint nekem....segitsetek PLS.....nem akarok BIOST flasholni minek ha tudja a szabványt a TV...lehet hogy mégis a kábelemmel van valami ?? de akkor minek ad egyáltalán képet...?? :(
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- LG 32UR500-B IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 4ms / FreeSync
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest