Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz
westlake #26384 üzenetére
#26385: pedig neki van igaza
ha egy proci instabil, akkor a memtest nem fog memoriahiabakat dobni.. egyszeruen lefagy (megall)..
Az "újraindul" mióta egyezik meg azzal hogy "lefagy/megáll"?
Windows alatti memória/stressz tesztről volt szó, annál tapasztalatom szerint inkább dob hibát min lefagyna/újraindulna. Dosos az más kérdés, annál feltehetőleg előbb fagy szarrá de nincs kizárva hogy memóriahibát jelez a program. -
totyax
aktív tag
válasz
westlake #26384 üzenetére
Muszáj szétoffolni a topikot? A két proci alatt természetesen két magot értettem, két külön procis alaplap nem túl elterjedt
És gyakorlatilag az a két mag két processzor.
Tedd blendre és nézd meg hogy 1,2GB a maximum amit lefoglal. Feladatkezelő. Custom-ra váltva hiába írsz többet nem foglal le többet. Mindez 32bites XP alatt. Vista (32 bit) nem érdekel, annál nem tudom mennyit tud lefoglalni. 64 biteseknél elvileg nem lenne akadály az oprendszer részéről, kérdés hogy a progi hogy viszonyul hozzá.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest